ReisUqurcan
Üye
-
Konu Sahibi
-
birde bildirim cubugunu özellistirebiliyormuyuz?Kardesim hayirli olsun.
Bende tam bu dertten müzdariptim costum romlar gercekten can sıkıcı olmaya basladi hatta biktm hergun her hafta rom degistirmekten.
insallah senin yaptigin rom derdime derman olur.
Yarin mutlaka indirip deneyecegim.
Simdiden eline emeğine sağlık.
Normal stockde ne yapabiliyosan yapabilirsin kardesim...bu arada ben romu gunluk degistiriodumKardesim hayirli olsun.
Bende tam bu dertten müzdariptim costum romlar gercekten can sıkıcı olmaya basladi hatta biktm hergun her hafta rom degistirmekten.
insallah senin yaptigin rom derdime derman olur.
Yarin mutlaka indirip deneyecegim.
Simdiden eline emeğine sağlık.
birde bildirim cubugunu özellistirebiliyormuyuz?
Yanlis yazmisim %80Şu an 14 saat oldu %70 fazla kullanmadım cihazi.fakat 1 günü çok rahat çıkarır
anladm kardesimSubway surf beijing yüklü kasma sadece oyuna ilk baslarjmkeb 1sn bile degil ardindan rahat oynanabiliyor...yorumlarınız icin hepinize tesekkur ederim
Normal stockde ne yapabiliyosan yapabilirsin kardesim...bu arada ben romu gunluk degistiriodumen iyisi stock.. ilerde ekleme yapıcam roma okul nedeniyle fazla bakamyorum elimden geldince
Normaldeki Tr romuna gore xxlm8 dahil.bu romlardan stabil calisiyor.facebbok stabil calisiyornormal modlanmamış stock roma göre nasıl ? uygulamalar özellikle facebook hantal mı çalışıyor?
Tabikide yapabilirsin kardesimHocam swap yapabilir miyiz
Normaldeki Tr romuna gore xxlm8 dahil.bu romlardan stabil calisiyor.facebbok stabil calisiyor
Tabikide yapabilirsin kardesim
Hocam reboot system now deyince gelirse eger seciniz.eger gelmezse sıkıntı yok demektir .tel direk aclirKilit ekranı d.kagıdını yanls koymusum.kilit ekranı duvar kagidini kendiniz degistirin.romda sıkıntı yok d.kagidi sd karttaydı. Bu yuzden isteyen olursa wonder icin duvar kagitlarinida upload ederim.Yes/fix/root/system/xbin/su ' yu seçin yoksa root hatalı çalışabilir.Bu kısmı anlamadım hocam açıklar mısın biraz daha ?
Romda oc yok 1.4ghz yeterliOncelikle eline sağlık. Birkac sorum olacak romda overclock varmı, Antutu puanı nasıl. Stock romdaki takılmalar donmalar yoktur insallah. Bende su an custom rom kullanıyorum ozellikle sarj konusundan muzdalibim ama performansı cok iyi.
nova launcher android 4+kardesim hersey cok guzel eline emegine saglik herhangi bir sorunla karsilasmadim su ana kadar gayet akici stabil.
ama bazi programlari yukleyemiyorum ornegin Nova Launcher bu program olmazsa olmazimdir sanirim surumden kaynaklaniyor build.propdan surumu degistirdim ama duzelmedi.
bu konuda yardimci olursan sevinirim.
Nova Android 4+ İçin kardeşim.fakat araştırırım bu konuyu sana dönüş yaparım eğer bulabilirsemkardesim hersey cok guzel eline emegine saglik herhangi bir sorunla karsilasmadim su ana kadar gayet akici stabil.
ama bazi programlari yukleyemiyorum ornegin Nova Launcher bu program olmazsa olmazimdir sanirim surumden kaynaklaniyor build.propdan surumu degistirdim ama duzelmedi.
bu konuda yardimci olursan sevinirim.
Maalesef hocam 2.3 sürümleri için Nova yok. Holo var o da eski tasarım.Nova Android 4+ İçin kardeşim.fakat araştırırım bu konuyu sana dönüş yaparım eğer bulabilirsem
Önemli değil kardeşim faydam olduysa ne mutlu .güle güle kullan.Abi mesaj atmak için üye oldum.rom çok güzel , akıcı ben dead trigger ve temple run 2 yi açamıyodum kasıyodu .artık rahat oynayabiliyorum.çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?