Galaxy W I8150 - Touchwi3 ( En İyi Şarz - Performans )

Sponsorlu Bağlantılar

manizoni

manizoni

Üye
Tessekür ederim :)

manizoni

manizoni

Üye
oys :D

• Beğen
Tepkiler: mesutgaga
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Bnde bikaç sorun var bazen touchwiz hata veryo bazen uygulama yüklerken yükleniyor diyo sonra ekran soluyo oyle açılmıyo telefon reset atmam gerekiyor sorun ne acaba

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Bu cm10 romun nerde kaldi abi ya:)

manizoni

manizoni

Üye
Arkadaslar advanced de fix permissions yok lütfen yardımıcı olun cmw sürümüm 6.0.4.4

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
manizoni

manizoni

Üye
ama dalvik cache felan yaptım orda kaldım suan cwm açık dıurumda bekliyorumcwm sürümüm 6.0.4.4 kerneli flasladım cache felan yaptım ama advenced/fix permissions yok abicim şuan cwm açık bekliyorum lütfen yardım et

Zenji

Üye
ben uzun zamandır bu romu kullaniyorum başka romlar kurdum ama yine bu roma dondüm çokta memlunum ama ekran resmini değişemiyorum acaba bendemi sorun yoksa bunda değişilmiyormu

• Beğen
Tepkiler: cadde19 ve hasaneness
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar bu konuları fazla bilmem ama okurum başlıkta belirtmeyi unutmuş sanırım cwm denilen bir yöntem var ondan bahsetmemiş onu yapmadan yükleme yaptıysanız olabilir

hasaneness

hasaneness

Üye
Konu gayet açık anlaşılmayacak bişey yokki

tarık_07

Üye
Romu kurduktan sonra telefon açılmıyosa, wipe cache, wipe dalvic cache yaptınmı?

Yönetici tarafından düzenlendi:

DDPROG

Üye
accuweather widget ı yok mu?

casusrobot

casusrobot

Üye
Romu kurduktan sonra telefon açılmıyosa, wipe cache, wipe dalvic cache yaptınmı?
yaptık ama kendimiz yaptık böle bi sorun olabiliyorsa bunu alta neden not olarak düşmüyorsunuz allah allah yaaa bi işi düzgün yapalım tyok ama
Arkadaşlar bu konuları fazla bilmem ama okurum başlıkta belirtmeyi unutmuş sanırım cwm denilen bir yöntem var ondan bahsetmemiş onu yapmadan yükleme yaptıysanız olabilir
dostuım zaten cwm yapmazsan yükleme işlemini tamamlayamaz hata veri,r o kadarda biliyoruz

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi

CWM'siz rom kurabilen varsa recoveryden anlayamayabilir .

Romu düzgün bir şekilde kurabildiyse hata olmaz zaten .
ben uzun zamandır bu romu kullaniyorum başka romlar kurdum ama yine bu roma dondüm çokta memlunum ama ekran resmini değişemiyorum acaba bendemi sorun yoksa bunda değişilmiyormu

Backgrounds HD 30M Downloads indir karttaki fotoğrafları onla koy . Resim kayarsa Wallpaper HD'yi kullan o programdaki resimleri koy

Zenji

Üye
teşekkür ederim gerçekten Backgrounds HD 30M Downloads indirdin oldu ekran resimlerini değiştim sağol

• Beğen
Tepkiler: tcfb
hasaneness

hasaneness

Üye
Hurstky v10 cıktı cm9 için tochwiz3 için v9 mu iyidir v10 mu?

tarık_07

Üye
Güncel hursky kernellerini kullanıyorum bi süredir. Rev10 olanı dün yükledim. Performans artışı gözlemledim. Kerneli yükleyip kendin test edip deneyebilirsin.

Üst Alt