Galaxy W I8150 - Touchwi3 ( En İyi Şarz - Performans )

Sponsorlu Bağlantılar

dostumgeorge

Üye
ikincisi bende 3g açık olmasına rağmen yukarıdaki resimde olduğu gibi 3g işareti görünmüyor sadece ok işaretleri çıkıyor sebebi nedendir??

son olarak da wallpaper wizard hakkında bilgi verir misiniz? link, kullanım falan..

arkadaşlar 3g ve E işaretinin bildirim çubuğunda görünmesi şebekeyle alakalı değilmiş.. ayarlardan mobil ağlara girip "national data roaming" seçeneğini işaretlerseniz hangisi çekiyorsa yukarıda o işaret çıkıyor.

Southpaw

Southpaw

Üye
Rom da Bir Sıkıntı Yok Yeniden Başlat . Ayarlardan Gir Hiçbir Ağı Görmüyorsa Tekrar Sistem At . Atarken Bir Sıkıntı Olmuş Olabilir .Şimdi Marketten Asphalt 8 Görünüyormu Diye Bakın . Şuan Bende Görünüyor . Build.prop Editledim . Eğer Yoksa Diğer Romda Yapmayıda Göstericem .Eğer Düzelmiyorsa Bugün İdare Et Bugün Olmazsa Yarın Kesin Rom Paylaşıyorum

internete bağlanma sorununu hallettim ama google play de asphalt 8 gözükmüyor bende

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
kardes sound modu yukledimde hic iyi degil hele kulaklikta arkada hoperlerden yagmur sesi gelirya durmadan o geliyo bundan baska ses modu varmi

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Bende Öyle Bir Sıkıntı Yok Kulaklıktan Kaynaklanabilir .
internete bağlanma sorununu hallettim ama google play de asphalt 8 gözükmüyor bende

Asphalt 8 'in Görünmemesi Normal . Ben Editlediğim İçin Real Boxing - Asphalt 8 Falan Gözüküyor .

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Asphalt 8 in görünmesi için build.prop ayarlarını değiştirebilirsin. Eğer S3-S4 gibi bir telefonunkini seçersen her türlü oyun gözükecektir.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teli nasıl s4 gibi gösterecez :)

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Bende Öyle Bir Sıkıntı Yok Kulaklıktan Kaynaklanabilir .
boyle diyecegini biliyordum s3un kulakliginda denedim kendi kulakligi olmadigindan olabilirmi hatta 2 kulaklikta denedim ikiside ayniydi

bilen19

bilen19

Üye
hocam sağol zahmet edip paylaşmışssın türkçe yorum görmekde ayrı güzel.
meşgul etmeden iyice sayfaları okudum ancak sorum yok.
bize mesaj geldiği zaman telefonun ışığı yanıyor mu. yani ekran kapalıyken uyarı niteliğinde ışığı yanıyor mu ?

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
build.prop uzerinden android sürümü yukseltebilrmyz ?

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
build.prop uzerinden android sürümü yukseltebilrmyz ?

2.3.6 Kullanıyorsan Build Propla 4.4 Yapabilirsin Fakat Çalışmaz 4.x Gerektirenler .
hocam sağol zahmet edip paylaşmışssın türkçe yorum görmekde ayrı güzel.
meşgul etmeden iyice sayfaları okudum ancak sorum yok.
bize mesaj geldiği zaman telefonun ışığı yanıyor mu. yani ekran kapalıyken uyarı niteliğinde ışığı yanıyor mu ?

Hiç Dikkat Etmedim . Şuan Başka Romlar Deniyorum . Deneyen Arkadaşlar Varsa Mesaj Atabilir .

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hayır hocam yükseltilmez android sürümü sadece yükselmiş gibi gözükür. Bir ara build.prop editlemeyi anlatırım.

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Hayır hocam yükseltilmez android sürümü sadece yükselmiş gibi gözükür. Bir ara build.prop editlemeyi anlatırım.
Tmm hocam tsk stock romda temple run vb. Oyunlar oynayabiliyorm ama gta . Moderm combat. Nfs gibi oyunlar acilmiyor ...

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam stock rom 3d oyunlar için pek iyi değil. CM9 gibi ROM larda daha iyi oynayabilirsin.

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi

Bende Zaten Yükseltilmez Diyorum . Görünüşte Olur Çalışmaz İşte .

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Tamam hocam görmemiştim yazdığınızı kusuruma bakmayın.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Şu asphalt 8 i nasıl göstercez bi anlatın ayarları biliyo mda ne ekleyip değiştircez

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Biraz izin verin hocam Build.prop hazırlayıp upload edeyim. CMW den kurun.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Anlatıcam Anlatıcam :)

Başka Diyebileceğim Birşey Yok Bende Sorunsuz Çünkü :)Romu Attıktan Sonramı Oldu Audio Engine Yükledikten Sonramı Oldu .

romdan hemen sonra atinca bilmiyorum
ama hani haporlerin calistigi anlasilir hafif ses cikarya ondan oyle oluyoreal racing 3 u actigmdada arkadan o ses cikiyor

NovaTR14

NovaTR14

Üye
CMW 'den kurun ve yeniden başlatın

Üst Alt