Saol un hocamBilgisayar net tamam da zaman konusunda problem var iste bende o yuzden sizin gibi turk gelistirmecilere guveniyorum

Saol un hocam çıkartmaya çalışıcam.Umarım Güzel Bir şeyler Çıkarırsın Kolay Gelsin
Rica etsem, cm9 final sürümüne bravia engine flaslamak istiyorum 2 mi 3 mü flaslayayım hangisi uyumulu acaba? Link atarsanık çok sevinirim.Allah kısmet ederse bende bu akşam Android çalışmalarına başlicam. CM10.1 i baz almayı planlıyorum genel özellikler şöyle olacak:
-HALO
-PİE Controls
-%100 Transparent Status BAR
-Kendi geliştirdiğim kerneli ve ya Skull kernel kullanabilirim
-Bravia Engine 2
-vb şeyler diğerlerini isteğe göre alıcam bu gece dosyaları indirdikten sonra kesinleşecek herşey.
S.a ben romu kurdum dediğnin gibi kardeşim ses yöneticisini kaldırdım ama brave engine 8.2 yi kuruyorum dediğin şekilde ama yüklenmiyor bana mount systeme tıklıyorum o unmount system oluyor sonra geri diyip fşaslıyorum ama yüklemiyor telefon yeni sürüme geçiriliyor diyor ama yok uygulama yüklenmiyor ? neden olabilir yanlıl işlem yapmıyorum dediğin gibi yapıyorum cwm sürümümde 6.0.2.6
r/w ye Basıcaksın r/o Olacak .Yapılan Yenilikler :
-Çözünürlük Arttırıldı .
-Launcher Değiştirdi ( Nova Launcher )
-Galaxy S III Gibi Gösterildi ( Asphalt 8 Markette Görünür Durumda )
-Gereksiz Programlar Silindi . Lite Hale Getirildi .
-400 MB Kernel Eklendi . (720 p Kayıt Çalışmıyor . Alternatif Kerneller Eklenecek )
-Orjinal Zil Sesleri Silindi . S4 Zil Sesleri Eklendi .
-Ac!d Sound Engine Eklendi .
-Bravia Engine 2 Eklendi .
Daha Eklencekler Var . Bu Günlük Bu Kadar .
Paylaşacağım Romda Bir Eksiklik Olursa Uyarmayı Unutmayın![]()
Kardeş bekliyoruz ama ne zamana biterYapılan Yenilikler :
-Çözünürlük Arttırıldı .
-Launcher Değiştirdi ( Nova Launcher )
-Galaxy S III Gibi Gösterildi ( Asphalt 8 Markette Görünür Durumda )
-Gereksiz Programlar Silindi . Lite Hale Getirildi .
-400 MB Kernel Eklendi . (720 p Kayıt Çalışmıyor . Alternatif Kerneller Eklenecek )
-Orjinal Zil Sesleri Silindi . S4 Zil Sesleri Eklendi .
-Ac!d Sound Engine Eklendi .
-Bravia Engine 2 Eklendi .
Yeni :
-Walkman Eklendi .
-Xperia Z Klavye Eklendi .
-X-Reality Engine Eklendi .