atakan114
Üye
Greenify kullanmani onerim arka planda calisan uygulamalari sadece sen girdiginde calistiriyor boylece uygulamalar arka planda gereksiz calismiyor ayrica task manager varsa sil hicbir ise yaramiyorlar performans icin smartassv2+sio kombinasyonu birde swap alan olusturmani tavsiye ederimverirseniz memnun olurum cunku wifi kapalı bir şekilde 5 dakika oyun oynadım şarj 86dan 73e indi.acaba bendemi sorun var yoksa cmlerin hepsi böylemi?
Gercekten guzel rom problem cikarmayacagini dsunuyorumİyi aksamlar beyler 1 haftadır arastiriyorum ve bu noktaya geldim rom konusuna, biraz bilgi sahibiyim, sizden sizden istedigim s3 gorutusunde olup android surumunun 4 un uzerinde olmasi ve orjinale cok yakin olmasi (sorunsuz) lazim 4-5 ay sonra note 3 alicam en azindan ozamana kadar sorunsuz bicimde beni dare etmesi onerilerinizi bekliyorum. bu romu begendim yorumlardada tastiklemisler hafta sonu deniyecem insallah sorunsuz sekilde yukler ve calistiririm
aynen.bende 6200 küsür cıktı.one of a kind 6800 küsürdüçok güzel eline sağlık ama antutu puanı düşük değil mi
bataryaya yapilabilecek cok bisey yok smartassv2+sio en yuksek performans ve batarya omru veren kombinasyon task manager varsa silin cunku sadece sistemi yorar bide arkaplan islem sinirini en cok 1 islem yapinbiri batarya hakkında tavsiyede bulunacaktı ne oldu o arkadaş
Sen yeni batarya al o rom telefonun icine ediyor stabil degilsanırım rom yükleye yükleye benim batarya kafayı yedi.oyun oynarken 5 dakika sonra felan "pat!" sesi eşliğinde telefon kapanıyor ve actıgımda %70 olan şarjımın %1 e indiğini görüyorum.5-6 saat sonra telefonu tekrar açtığımda ise şarjı %62.bu nasıl birşey anlamadım.1 aydır one of a kind rom'u kullanıyordum.ondada sonlara doğru böyle şeyler oluyordu.bu yüzden bu roma geçtim ama olay gene aynı.benim batarya ölmüş sanırsam.
Bende swapper var 7250 cikti en son olcumdeaynen.bende 6200 küsür cıktı.one of a kind 6800 küsürdü
Beyler Swap Alanı Yapmak SD Card'a Zarar Verir . Bende Sonradan Farkettim O Yüzden Konuya Eklemedim . Sorumluluğu Alıp Yapmak İstiyorsanız One Of A Kind Romunun Konusunda Var . Ayrıca en iyi performans Performance+vr 'de diye biliyorum . smartassv2+sio şarz kullanımını azaltarak performans veriyo . Günlük Kullanımda smartassv2+sio uygulama denerken kasmıyorsa yine smartassv2+sio eğer kasarsa performance+vr[/quB?n
Benim kullandigim swapper sadece ramin yetersiz oldugu durumlarda devreye giriyor ayrica hafiza kartina swap uygularsaniz problem olur teleon kendi hafzasina surekli erisimde oldugu icin kendi hafizasina yapilan swap problem teskil etmez en iyi performans derken ben gunluk kullanim+batarya icin demistimBeyler Swap Alanı Yapmak SD Card'a Zarar Verir . Bende Sonradan Farkettim O Yüzden Konuya Eklemedim . Sorumluluğu Alıp Yapmak İstiyorsanız One Of A Kind Romunun Konusunda Var . Ayrıca en iyi performans Performance+vr 'de diye biliyorum . smartassv2+sio şarz kullanımını azaltarak performans veriyo . Günlük Kullanımda smartassv2+sio uygulama denerken kasmıyorsa yine smartassv2+sio eğer kasarsa performance+vr
Telefonun sarji %1-2 kalana kadr kullan sonra kapat sarja tak 12 saat dursun sonra ac bi 4-5 saat daha dursunarkadaşlar o zaman benim şarj çabuk bitiyor ya batarya da fiziksel bir görüntü de şişme ne yok ama çabuk bitiyor ya şarjı tam almıyor yada batarya öldü bunun anlamanın bir yolu varmı yada şarjı tam almıyorsa nasıl anlarız.
antut_ 6117 puan aldimçok güzel eline sağlık ama antutu puanı düşük değil mi
one of a kind romu berbat bisey yukledigime pisman olmustum neredeyse batarya patliyordu hic kullanmadigima ragmen batarya asiri isinmistisanırım rom yükleye yükleye benim batarya kafayı yedi.oyun oynarken 5 dakika sonra felan "pat!" sesi eşliğinde telefon kapanıyor ve actıgımda %70 olan şarjımın %1 e indiğini görüyorum.5-6 saat sonra telefonu tekrar açtığımda ise şarjı %62.bu nasıl birşey anlamadım.1 aydır one of a kind rom'u kullanıyordum.ondada sonlara doğru böyle şeyler oluyordu.bu yüzden bu roma geçtim ama olay gene aynı.benim batarya ölmüş sanırsam.
jelly bean ustune calissan Kardesim ics den sıkıldm dogrusuDaha Fazla Birşeyler Vardı . Bulup Konuya Ekliyim . Batarya Süresi Arttırma Diye .Yada Yeni Açtığım Konuda Yaparım . Yarın Veya Pazar Günü Farklı Bir Rom Konusu Açıcam . Ne Üzerine Olmasını İstiyorsanız Mesaj Olarak Atın . Ona Göre Rom Ararım . İyi Forumlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?