Galaxy W i8150 Gb ICS JB ve Cm10.1 için vold.fstab swap - Hafıza yer değiştirme

m.talha

Üye

kardes ben cm9a gectim tabi gecmeden once sd ile hafizann yerini degistirmistim.
fakat simdi geri eskisi gibi oldu.
cm9dan once yaptgim swap in voldstab dosyasi hala bende var.acaba onunla yapsam su yukaridaki arkadas gibi bi skntyla karsilasir miyim?
cunku ics icin olan voldstab dosyasini indiremiyorum dosya.tcden
sana zahmet onu zippyahare ye up yapar misin?

iskader

Üye
    Konu Sahibi

Dostum her dosyayı kendi sistemi için kullanmalısın. İndiremeyenler için yandex linkleri eklenmiştir.

KELGER

Üye
iskader se hala bagux 1.4 romu mu kullanıyorsun bende bagux 1.4 ü kullanıyorum ondan sordum.bu şarjın % sini yazmasına gıcık oluyorum onu yeşil ve % siz yapmanın yolu varmı? bagux romun yenisi çıkacakmı ?

dostum ben hic bir degisiklik gormedim hala ayni kartlarin yeri

iskader

Üye
    Konu Sahibi
iskader se hala bagux 1.4 romu mu kullanıyorsun bende bagux 1.4 ü kullanıyorum ondan sordum.bu şarjın % sini yazmasına gıcık oluyorum onu yeşil ve % siz yapmanın yolu varmı? bagux romun yenisi çıkacakmı ?

Evet arkadaşım her yeni çıkan cyonagen modu deniyorum. Fakat yola çıkacağım zaman igo için ve elbetteki şarj dolayısyla stock roma geçiyorum tabi oda bagux rom oluyor
Xda da bagux icin talep çok ama yeni çalışma yok.
Battery bar diye program var yüklü geliyor sanırım onunla degısıklık yapabilirsin.

selamun aleyküm kardes. biz bu vold.fstabı tele nasıl kuruyoruz kardes ???

kubiilay

Üye
Beyler 2 kere denedim ama ikisinde de telefon çöktü lütfen yardım edin.Şimdi cm9 4.0.4 yükledim ne yapmalıyım Yardım lütfen

Çok özür dilerim ama ben bu antımdan hiç bir şey anlamadım biraz daha açık veya videolu anlatırmısınız? Yani hem dosya var hem kod var neyle ne yapacagımı anlamadım

Çok özür dilerim ama ben bu antımdan hiç bir şey anlamadım biraz daha açık veya videolu anlatırmısınız? Yani hem dosya var hem kod var neyle ne yapacagımı anlamadım

Kardesim habigi sürümü kullaniyorsan onun sürümünü indirip rootlu cihazınla etc klasörüne gelip yapıştır yapccaksin yinede yapamazsan yardimci olurum

ozzani

Üye
ace 2 yaptım sorunsuz çalışıyor teşekkürler

deadhero

Üye
ben wipe data wipe cahe ve wipe dalvik cache yaptım sonra kurdum ve kurduktan sonra fix premissions yaptım sorun çıkmadı ama sanırım işe yaramadı nasıl anlarım birde kurulumu doğru yapmış mıyım?

- - - Eklendi - - -

Değerler şunlar

Dahili Dep BRM
Toplam alan: 1,7 GB
Uygulamalar 410MB
Kullanılabilir: 624MB

Dahili Depolama:
Toplam alan: 3,63 GB
Uygulamalar 125MB
Kullanılabilir 3,52 GB

SD Kart:
Toplam alan: 1,70GB
Kullanılabilir 14,9 MB

- - - Eklendi - - -

SD Kart tam dolu onun yerine dahili depolamanın dolması gerekmez mi romu kurar kurmaz bu işlemi yaptım.

- - - Eklendi - - -

SD Kart tam dolu onun yerine dahili depolamanın dolması gerekmez mi romu kurar kurmaz bu işlemi yaptım.

iskader

Üye
    Konu Sahibi

Dostum Cwm yöntemi ile dogru dosyayı secerek yaptıysan olmuştur. Hangi sistemi kullanıyorsun

deadhero

Üye
Ozaman neden 4gb sd (dahili depolama) boşken SD Kart denen depolama tam dolu?

- - - Eklendi - - -

CM9 rom kurdum hiçbirşey yüklemedim. aslında kurarken yükliyicektim ama dosyayı yanlış yere attığımdan kuramadım telefonu açtım tekrar indirdim kapadım deminki mesajdaki söylediğim gibi kurdum

- - - Eklendi - - -

Romu tekrar mı kurıyım? Romla birlikte bunu kurarsam düzelir mi?

- - - Eklendi - - -

CWM 6 kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

Sistem derken cm9 rom (JB) ve CM6 kullanıyorum hangi anlamda?

iskader

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım 4 gb lık mssdcard kullandığını varsayıyorum. Şuan kendi telefonum ile karşılaştırdım. Evet yer değiştirme işlemini başarı ile yapmıssın. Yanlız 1.7 lik kısmın dolu görünüyor sebebi daha önceden yüklemiş olduğum program resim video vs. olabilir.
Kendi hafızası olan 1.7 lik kısmı yedekleyerek biçimlendirmeni tavsiye ederim. Yer değiştirme işleminde dosyalar taşınmaz. Sadece sistem dahili depolama ile sdcard ı yer değiştirir.

deadhero

Üye
Şu dolu olan sdkart ı mı? 14mb boş olanı mı? bunu silince ne tür dosyalar silinir?

deadhero

Üye
Tamam oldu Mounts stogardan format sdcard dedim şimdi yer sorunu cozuldugune gore orjinali kursa
Birsey olur mu? Birde kurarken hangi wipeleri yapmam lazim