safir t14
Üye
Dostum yapamadım de anlayalım. Ne demek kendine güvenmeyen zaten yapmasın. Demişsin sistem görünmüyor. Herhalde bu telefonun stock rom u var. Açarsın download modu kurarsın uyumlu odini atarsın orjinal romu sıfır gibi olur.
Hem biz hep ne diyoruz yedek alın yedek alın yedek alın. Şöyle söyleyeyim. diyelim ki görünmüyor sileceksin yeni yaptığın dosyayı koyacaksın eski dosyayı yerine telefonu da boştan boşa servise göndermeyeceksin olay budur.
kardes ben cm9a gectim tabi gecmeden once sd ile hafizann yerini degistirmistim.
fakat simdi geri eskisi gibi oldu.
cm9dan once yaptgim swap in voldstab dosyasi hala bende var.acaba onunla yapsam su yukaridaki arkadas gibi bi skntyla karsilasir miyim?
cunku ics icin olan voldstab dosyasini indiremiyorum dosya.tcden
sana zahmet onu zippyahare ye up yapar misin?
Root dizini gözüküyor mu ?
iskader se hala bagux 1.4 romu mu kullanıyorsun bende bagux 1.4 ü kullanıyorum ondan sordum.bu şarjın % sini yazmasına gıcık oluyorum onu yeşil ve % siz yapmanın yolu varmı? bagux romun yenisi çıkacakmı ?
Çok özür dilerim ama ben bu antımdan hiç bir şey anlamadım biraz daha açık veya videolu anlatırmısınız? Yani hem dosya var hem kod var neyle ne yapacagımı anlamadım
ben wipe data wipe cahe ve wipe dalvik cache yaptım sonra kurdum ve kurduktan sonra fix premissions yaptım sorun çıkmadı ama sanırım işe yaramadı nasıl anlarım birde kurulumu doğru yapmış mıyım?
- - - Eklendi - - -
Değerler şunlar
Dahili Dep BRM
Toplam alan: 1,7 GB
Uygulamalar 410MB
Kullanılabilir: 624MB
Dahili Depolama:
Toplam alan: 3,63 GB
Uygulamalar 125MB
Kullanılabilir 3,52 GB
SD Kart:
Toplam alan: 1,70GB
Kullanılabilir 14,9 MB
- - - Eklendi - - -
SD Kart tam dolu onun yerine dahili depolamanın dolması gerekmez mi romu kurar kurmaz bu işlemi yaptım.
- - - Eklendi - - -
SD Kart tam dolu onun yerine dahili depolamanın dolması gerekmez mi romu kurar kurmaz bu işlemi yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?