Galaxy W i8150 Gb ICS JB ve Cm10.1 için vold.fstab swap - Hafıza yer değiştirme

iskader

Üye
    Konu Sahibi
Dostum neredeyse en kolayı jb için olan dosya değiştirmene bile gerek yok

/storage/sdcard yazısının sonundaki 0-1 değerlerinin yerlerini değiştireceksin o kadar. 2 yerde var zaten 1 yazanı 0, sıfır yazanı 1 yapıcaksın kaldı ki dosyasını da paylaştım. Tekrar denemeni tavsiye ediyorum.

dosyayı etc ye atamıyorum uyarı veriyor root explorer kullanıyorum ama yine olmuyor

- - - Eklendi - - -

telefonumda ıcs yüklü fakat dosyayı etc ye attığım zaman uyarı veriyor ve atmıyor lütfen yardımcı olun root explorer kullanıyorum

nike497

Üye
JB'de onların isimlerini değiştirmene izin vermiyor başta 0 ve 1 bunlar, diyelim ki önce 0'ı 1 yapacaksın 1 yaparsan ismi diğeriyle aynı olacağı için izin vermiyor. Eee etc klasorunun ıcınde devices ve uzantıları da yokk. Nasıl yapabilirim ben bu işi? CM10A2 JB 4.1.2 yuklu telde

- - - Eklendi - - -

JB'de onların isimlerini değiştirmene izin vermiyor başta 0 ve 1 bunlar, diyelim ki önce 0'ı 1 yapacaksın 1 yaparsan ismi diğeriyle aynı olacağı için izin vermiyor. Eee etc klasorunun ıcınde devices ve uzantıları da yokk. Nasıl yapabilirim ben bu işi? CM10A2 JB 4.1.2 yuklu telde

iskader

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar root explorer ile atarken önce yukarıda root explorer de mount rw yazıyor o yazıya basarak mount ro yapın eski dosyanın ismini değiştirip yeni dosyanızı etc klasörüne atın okadar.

dostum storage sen hagisi ile karıştırdın bilmiyorum bak sırasıyla

1 root explorer programını buluyorsun.
2 Üstte mount rw yazar onu mount ro yapıyorsun
3 ana menüde etc klasörünün içinde vold.fstab dosyasını buluyorsun.
4 dosya içinde 1 mesaj da da bahsettiğim

# internal sdcard
dev_mount sdcard /storage/sdcard1 28 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1

# externel sdcard
dev_mount external_sd /storage/sdcard0 auto /devices/platform/msm_sdcc.4/mmc_host/mmc2

haline getiriyorsun bu kadar basit

tabi en son olarak telefonu yeniden başlatıyoruz.

emobil73

Üye
kardeş teşekkürler paylaşımın için ama bu sdcard1 sdcard0 değişimini nerden nasıl yapacağız?

iskader

Üye
    Konu Sahibi
Linkler yenilenmiştir.

ya bn bunu yaptm 2.3.6 da kulandm ama telefnu yenıdn baslatnca ne telefn hafzasi nede dahili hafza goruyordu bunun çozumu warmi

arkadaslaaaaaaar sakin denemeyin (anlamayan arkadaslar) ben ace 2 me aynen islemi yaptim res attim sd kart ve tel hafizasi yok oldu. Format attim her sey yaptim gene olmadi bu yuzden bende servise goturdum telefonumu. 4 gun icinde geri verdiler ve telefonum aynen eskisi gibi. Sakin denemeyin telefonunuza yazik olmasin

iskader

Üye
    Konu Sahibi

Dostum yapamadım de anlayalım. Ne demek
arkadaslaaaaaaar sakin denemeyin
kendine güvenmeyen zaten yapmasın. Demişsin sistem görünmüyor. Herhalde bu telefonun stock rom u var. Açarsın download modu kurarsın uyumlu odini atarsın orjinal romu sıfır gibi olur.
Hem biz hep ne diyoruz yedek alın yedek alın yedek alın. Şöyle söyleyeyim. diyelim ki görünmüyor sileceksin yeni yaptığın dosyayı koyacaksın eski dosyayı yerine telefonu da boştan boşa servise göndermeyeceksin olay budur.

KELGER

Üye
bu sorun yapıyor ileride birde bakıyosun ki program yüklü değil diyor hafıza kartına kurulu programarda.

- - - Eklendi - - -

ben denedim oldu ama sonradan sapıtıyor telefon ve eskiye döndürmek zorunda kalıyorum

Arkadasim yedek aldim ama nereye aldim?????? Hafiza kartina. Sen bana nereye yedek alacagimi soylememissinki. Bilgisayara yedek al diyosun bilgisayara da aldim. İslemi tamamladiktan sonra res attim ahada sd karti ve tel hafizasi yok olmus. Sd kart yok oldugundan voldfstab kopyasida sd kartta oldugu icin yok oldu. Telefonu bilgisayarada baglayamiyorum. Telefon halloldu cok sukur. Fakat nereye yedek alacaklarini iyi sole derim.

iskader

Üye
    Konu Sahibi

Kabul belki başka konuda konusu geçti tekrar söyleyeyim voldfstab dosyasını atmadan önce ismini voldfstab.yedek yazın sonra yeni dosyayı klasöre atın

abiler ben root exploreri indirecektim ama paralıymış yukarıda iskader adlı arkadaş es file explorer diye bi programa da olur demiş.İndirdim taşıma yapılamadı dio napcam

crank43

Üye
Android Jb--- Android ıcs mi olduğunu nasıl anlayacaz.ben sadece sitenizde bulunan modu yükledim ve başka bişey yapmadım .bu arada rootlanmış da oluyor dimi.?

yalnız mod çok hoşuma gitti.ne zamandan beri gps sıkıntım vardı 100 de 100 çözdü.mükemmel olmuş.

Kardes sen root exploreri indir. Googleye yaz root explorer apk indir yaz oralardan bak bulursun.

Arkadaslar benim etc klasorunde zaten o dosya varmis etc ye tasimiyo , etc klasorundekini denedim o da olmuyo