Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GALAXY W GT-I8150 Android 4.2.2 JB SpannerMOD10.1 V1.3 KERNEL 2.6 VERSION.( 30 Mart 2013)
Sponsorlu Bağlantılar
LeqendSwat
Üye
Aslında tehlike alıp atmak lazım zor da değil de insan korkuyor birde garantisi de gidiyor demi :011:
M.H.Orhan
Üye
Çok başarılı bir yükleme yaptım, ancak 3g arama özelliği bende görünmüyor, nasıl etkinleştirebilirim?
Ayrıca orjinal müzik çalıcı ve orjinal dosya yöneticisini nasıl getirebilirim?
Çok başarılı bir yükleme yaptım, ancak 3g arama özelliği bende görünmüyor, nasıl etkinleştirebilirim?
Ayrıca orjinal müzik çalıcı ve orjinal dosya yöneticisini nasıl getirebilirim?
Custom romlarda 3g arama yok.orjinal uygulamalarin portlanmasi gerek
M.H.Orhan
Üye
Yani nasıl yapıcam?
Ayrıca, fotoğraflar üzerinde Facebook gibi paylaşım seçeneklerini de çıkarmıyor, eklemenin yada sizin deyiminizle port etmenin yolu nedir_?
nobleess21
Üye
hocam s3 widget olan varya accuweather onun sadece linkini koyabilirmisin ben 4.0.4 uygulamak istiyorumda kac yerde denedim olmadı
reiding
Üye
kardeş emeyine sağlık ama yükledim olmadı hata verdi. başka yöntem var mı?
FrukoFurkanZ
Üye
bazi custom romlarda bazı bölümler ingilzice falan oluyo bunda öyle bir sorun varmı
Part1 i mi kurucaz PArt 2 mi yoksa ikisini de sırayla mı kurucaz. kafam basmadı bir türlü :/ lütfen yardımcı olun
erdem0543
Üye
siz yiyesiniz nane görüntülü konusma olmadan nasilolacakmis telefonun tum ozelliklerini mahvetti bu rom
Emre Can Uyanık
Üye
rom çok güzel 3 ay falan oldu kullanalı tek sorun ben titanium back up dan yanlış uygulamalrı sildim şimdi yeniden yükleyecem dikkat edin bilmediğiniz uygulamaları kaldırmayın .internet paketi yapıp kurun 20 tl gitti mk insan uyarır bi :d