GALAXY W GT-I8150 Android 4.2.2 JB SpannerMOD10.1 V1.3 KERNEL 2.6 VERSION.( 30 Mart 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

LeqendSwat

Üye
Aslında tehlike alıp atmak lazım zor da değil de insan korkuyor birde garantisi de gidiyor demi :011:

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Çok başarılı bir yükleme yaptım, ancak 3g arama özelliği bende görünmüyor, nasıl etkinleştirebilirim?
Ayrıca orjinal müzik çalıcı ve orjinal dosya yöneticisini nasıl getirebilirim?

eren2934

eren2934

Üye
Çok başarılı bir yükleme yaptım, ancak 3g arama özelliği bende görünmüyor, nasıl etkinleştirebilirim?
Ayrıca orjinal müzik çalıcı ve orjinal dosya yöneticisini nasıl getirebilirim?

Custom romlarda 3g arama yok.orjinal uygulamalarin portlanmasi gerek

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Yani nasıl yapıcam?
Ayrıca, fotoğraflar üzerinde Facebook gibi paylaşım seçeneklerini de çıkarmıyor, eklemenin yada sizin deyiminizle port etmenin yolu nedir_?

nobleess21

nobleess21

Üye
hocam s3 widget olan varya accuweather onun sadece linkini koyabilirmisin ben 4.0.4 uygulamak istiyorumda kac yerde denedim olmadı :(

reiding

Üye
kardeş emeyine sağlık ama yükledim olmadı hata verdi. başka yöntem var mı?

FrukoFurkanZ

FrukoFurkanZ

Üye
bazi custom romlarda bazı bölümler ingilzice falan oluyo bunda öyle bir sorun varmı

aLon3AnqeL

Üye
Eğline Sağlık çok güzeL olmuş :) :tşk:

domtoretto

domtoretto

Üye
SpannerMOD10.1_v1.2.part1.rar
Size: 200 MB
Uploaded: 21-01-2013 21:51
Last download: 31-01-2013 18:04

Verdigim 1 link bu dosyanin adi yaziyor spanner mod 10.1 ve versiyon 1.2 gayet acık kardes

Part1 i mi kurucaz PArt 2 mi yoksa ikisini de sırayla mı kurucaz. kafam basmadı bir türlü :/ lütfen yardımcı olun

erdem0543

Üye
siz yiyesiniz nane görüntülü konusma olmadan nasilolacakmis telefonun tum ozelliklerini mahvetti bu rom

Emre Can Uyanık

Üye
rom çok güzel 3 ay falan oldu kullanalı tek sorun ben titanium back up dan yanlış uygulamalrı sildim şimdi yeniden yükleyecem dikkat edin bilmediğiniz uygulamaları kaldırmayın .internet paketi yapıp kurun 20 tl gitti mk insan uyarır bi :d

Üst Alt