okan1100
Üye
geliştirmeye devam.
Cm10'da da öyle oluyor.
dogukan hocam bu cm10.1 dekı Trebuchet launcherin son sürümü galiba.onun tek halini verme ımkanınız varmı cm9 a kurmak ıstıyorumda .cm9daki eskı biraz
çözülemeyecek sorun yok sadece zamana ihtiyaç var sınavı bi atlatayım
yaw agaaa recoveryi bile yükselttim yine donuyor nedir bu sorun çözemedim vallahi artık sinirleniyorum harbiden alpha2dede dondu nedir bu sorun yabir tek bende oluyor vallahi çıldırıcam
- - - Eklendi - - -
yaw doğukan kardeş arcoya yada xtience ile konuşuyorsan desene 4.2 üzeri romlarda cm yüklenirken donuyo cmwyi bile yükselttim ama yine aynı şey oluyo gerçekten çıldırıcam
- - - Eklendi - - -
aga bu rom odinle mi yükleniyorki yoksa
yaw abicim her türlü denedim ben cm9dan senin 10.1e geçmeye çalışıyorum ama takılıyor işte açılış anmasyonunda donuyorsenin cihazda sorun olabilir yada telefon hafızasına at ordan kurmayı dene olmadı hafıza kartına at öyle kurmayı dene.
- Cyanogenmod ekibi offical destek verecekmiş galaxy w 'ye forumda okudum fakat bunu yapan arco olmayacakmış
yaw abicim her türlü denedim ben cm9dan senin 10.1e geçmeye çalışıyorum ama takılıyor işte açılış anmasyonunda donuyor
yok hocam onlarıda doğru yapıyorum ama ben cm9dan geömeye çaışıyorum siz ?Wipe işlemlerini yanlış yapıyor olabilrsin
Wipe data, wipe cache, advanced/wipe dalvik cache, mounts and storages/format system
yok hocam onlarıda doğru yapıyorum ama ben cm9dan geömeye çaışıyorum siz ?
- - - Eklendi - - -
yani cm9dan cm10.1e bundan dolayı 9 olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?