cavciv
Üye
sana helal olsun kardeşim. çalışmalarını heyecanla takip ediyorum. teşekkürler...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sana helal olsun kardeşim. çalışmalarını heyecanla takip ediyorum. teşekkürler...
beyler mod falan yok iptal uğraşmıyorum daha.
Doğukan kardeş kız gibi tribe girmişsin kusura bakma bilmiyorsan bırak kendini rezil etme biliyorsan da yap işini bunca insan sana haksızlık etmez ve emeğinin karşılığını verir bence sen bu işi bırak yeterli bilginin olduğunu düşünmüyorum.
geliştirmeye devam.
geliştirmeye devam.
geliştirmeye devam.
12.03.2013 DE
14.03.2013 DE
Azure tema kullanıyorum, ram neden düşük yada ne yükleniyor bulamadım. Ayrıca sd card yazma ve okuma da da eksiklik var. Denemeye devam edelim bakalım.. Sana da kolay gelsin dogukangncti..
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alpha 2 Ufak Tefek iyileştirmeler var el feneri yani torch ekledim küçük küçük güncellemeler yapcam build.prop optimizasyonu falan alpha 3 te bluetooth sorunu çözülürse çıkartcam
oyunlar konusuna gelince ilk kez fifa 12 kasmadan oynayabildim aynı şekilde rr3 hiç kasmadı şarj sorununa gelince sorun yok aslında ilk yüklemede şarj çabuk çabuk gidiyorpanik yok şarjı tamamen bitirip şarj ediyoruz ve normal kullanımımıza devam ediyoruz
kardeş 1.4mhz ilemi aldın bu sonucu ?
Evet 1.4 ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?