GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

alprnx

alprnx

Üye
peki bu xitance arkadaşın cıkardakı xda'dakı 4.1.2 veya 4.2.1 işe yararmı kurmaya degermı ? rc6 dan ıyımıdır ?

blackcat67

blackcat67

Üye
çıkış tarihi hakkında kesin bişe söyleyemem bekleyin sadece uzun sürmez :)

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
15 yaşındaki veledin yaptığı atara bak ya lanet gitsin :D

• Beğen
Tepkiler: alprnx
babyshoot

babyshoot

Üye
Beyler cm10.1 Geliyor çalışmayanlar

Wifi Hotspot
Kullanıcı Ekleme
El Feneri
Usb Erişim Noktası
Bluetooth
Kamera

Kısa bi sürede xistance yardım ederse bunlarıda çözecem beklemede kalın ;)

kardeş hakket az kalmış:) nese şaka bi yana bizlerden birilerininde uğraşması güzel gerçekten.

blackcat67

blackcat67

Üye
yeni gpu sürücüleri yayınlandı 4.1 de çalışmıyor sadece 4.2 için arco içinde tek seçenek 4.2 xistance mesaj atmıyor daha ben elimden geleni yapıyorum

arco gpu sürücülerini bekliyor diyordular bi ara çıktı şimdi sürücülerde çıkarmaması için fazla bi sebep kalmadı sınav yaklaştı şu rom yüzünden ilgilenemiyorum derslerlede

- - - Eklendi - - -

yarın ilk işim cihazı yenilemek ne arcodan hayır gelir nede xistanceden.

camcory kamera sorununu çözmüş arcodan haber yok bıktım la bu adamdan yapmayacaksan söyle beklemesin bunca insan

bensukru

Üye
Yaw millet bu on camera hic calismiyor yokmu bi gideri bu isin calismucakmi skype ile de calismiyo hicbir seklde ön kamerayi bulMiyorum yardim plz

Kerim.

Kerim.

Üye
Ya arkadaslar adam romunu burda paylasmasina gerek burda sadece burdakilere ,xdada ise tum dunyaya paylasiyor romu.zaten xdadaki romlarin coguda burda paylasiliyor.

kabusununum

kabusununum

Üye
ıcs rc 6 yla karşılaştırılsa ?

alprnx

alprnx

Üye
yeni gpu sürücüleri yayınlandı 4.1 de çalışmıyor sadece 4.2 için arco içinde tek seçenek 4.2 xistance mesaj atmıyor daha ben elimden geleni yapıyorum

arco gpu sürücülerini bekliyor diyordular bi ara çıktı şimdi sürücülerde çıkarmaması için fazla bi sebep kalmadı sınav yaklaştı şu rom yüzünden ilgilenemiyorum derslerlede

- - - Eklendi - - -

yarın ilk işim cihazı yenilemek ne arcodan hayır gelir nede xistanceden.

camcory kamera sorununu çözmüş arcodan haber yok bıktım la bu adamdan yapmayacaksan söyle beklemesin bunca insan

kardeş sende çok acelecisin bişey olmadıgı zaman kestirip atıyon cihazı satcam felan sabır et şans elbet bizede gülcek birgün.bizde bekliyoruz ama ısyan etmıyoruzz :) ( Lütfen dediklerimi yanlış anlama bizde aynı durumdayız :( )

slvestre-99

Üye
ya bu ace 2 nin jb romu wonder icin port ediliyordu ne oldu

blackcat67

blackcat67

Üye
xistance galaxy s plus için kamera sorununu çözdü ey gidi arco ey gidi arco sen uyuuu

beni uyuz eden ne biliyonuzmu bu adam türk derdimizden ancak o anlar ama inatla yapmıyor rom neymiş arcoyu beklicekmişiz iyiki bi rom geliştirmeyi öğrendi isyan ediyorum arkadaş galaxy gio ya bile çıktı biz hala ohoooo

knight97

knight97

Üye
Beyler bende cm 9 beta3 ten beri konularin ikisinde sayfa sayfa takip ediyorum. Android romları hakkinda 3 ayda cok bilgi edindim ve uyguladım. Emegi gecen herkese tesekkurler basta cm romlarini gelistiren Arco ya ve konulari acan sadık abiye(bir suredir buralarda pek bulunmuyor kendisi) kendimde cm9 rc6+3.x yoon kernel chronos kullaniyorum. Beta3 den beri acikcasi cok buyuk bir fark yok. Sayabilecegim seyler : kamera cekimi hizlandi,arayuzdeki performans arttı ve tlefon serilesti ki bu da kernel 3.x sayesinde oldu. Bunun disinda oyun performansinda pek fark yok. Ben de sıkıldım herkes gibi arcoyu beklmekten ama baska caremiz yok. Adam tek basina ustlenmis bu isi. Tek yapmamiz gereken sey arada maxicepe ve xda ya bakip final surumunu beklemek :)

• Beğen
kaandnzz

kaandnzz

Üye
bende bu rom yüklü hangi karneli yüklememi tavsiye edersiniz?

Rocker84

Rocker84

Üye
şuan cm9 rc6 kullanıyorum,ancak şarj konusunda sıkıntılıyım.3g data yı açınca su gibi bitiyor şarj her dakikada %1 azalıyor..bu romda bu sıkıntı var mıdır.eğer geçmek istesem sadece yüklemem mi gerek wipe işlemlerinin hangisini yapmm gerekli..teşekkürler :)

slvestre-99

Üye
şuan cm9 rc6 kullanıyorum,ancak şarj konusunda sıkıntılıyım.3g data yı açınca su gibi bitiyor şarj her dakikada %1 azalıyor..bu romda bu sıkıntı var mıdır.eğer geçmek istesem sadece yüklemem mi gerek wipe işlemlerinin hangisini yapmm gerekli..teşekkürler :)

hocam elinden bisey gelmez cm9 boyle bende eskiden en dusuk parlaklikta 3g kapaliyken dakikada %1 gidiodu stock romda 2 gun gidiyor

• Beğen

ali5106

Üye
Ben cyanogenmod 9u yükledim üzerine bunu nasıl yükleyaceğim.

blackcat67

blackcat67

Üye
Ben cyanogenmod 9u yükledim üzerine bunu nasıl yükleyaceğim.

onun üzerine bunu yükleyemessin :) baştan kuracaksın bunu wipe işlemlerini baştan yapıp kuracaksın nasıl kurulucağı cm9 un ilk sayfasına bak ordakiyle aynı bunun kurulumu

blackcat67

blackcat67

Üye
beyler :D

size bir süprizim var :D kamera çalışıyor wifi çalışıyor teşekkürler camcory

test için sadece bana verdiii :D :D bekleyin laa

• Beğen

Üst Alt