erdi_s
Üye
acil cevap arkadaslar gappss dosyasını yukleyın dıyor ancak ıkı tane gapps dosyası var yukarda hangısını yuklıcez
80 küsür mb olani yuklicen
acil cevap arkadaslar gappss dosyasını yukleyın dıyor ancak ıkı tane gapps dosyası var yukarda hangısını yuklıcez
80 küsür mb olani yuklicen
)) sadece goruntulu arama yok kamera da calisiyor 3.0 kernelde hemde. Baslikta 2.6 da sadece calisiyo yaziyo ama
) su sarji da az yese iyi olacak ttesekkurler maxicep.Saol kardes denedim zaten onla yukledim oldu. Telefon firtina yine gule gule cingırbırd)) sadece goruntulu arama yok kamera da calisiyor 3.0 kernelde hemde. Baslikta 2.6 da sadece calisiyo yaziyo ama
) su sarji da az yese iyi olacak ttesekkurler maxicep.
Gule gule kullan kardesim. Konuyu acan arkadas s3 alinca buralarda pek takilmiyo o yuzden bilgiler pek guncel olmuyo :-) link yenileniyo o kadar. Sarj olayi biraz sknti ama gunluk kullanimda 15 saat civari gidiyo o da yetiyo zaten. Yatarken tak sarja sabah cikar sonra yatana kadar kullan :-D
kalibrasyonmu bende gitmiyoro kadar gitmesi için napıyonuz lakalibrasyonmu bende gitmiyor
ya adam türk bizim foruma gelmiyor hayret bisey elin yabancilarin formuna geliyor
ben s3 un 4.2.1 test romunu port ediyordum hersey guzel gidiyordu yarisi bittiydi romun mal gibi stock romda hafiza karti durduk yere sifirlandi hem cm10.1 ide beklemezdik
Cevap yazdıysa söyle de buraya gelsin.port etmek kolay değil edilmez herşeyi sordum xistanceye![]()
kardeş benım bi romda aradıgım en önemli özellik hatta tek özellik denebilir oyun performansı...oyun performansı ıyı olsun benım için bitmiştir...Beyler cm10.1 Geliyor çalışmayanlar
Wifi Hotspot
Kullanıcı Ekleme
El Feneri
Usb Erişim Noktası
Bluetooth
Kamera
Kısa bi sürede xistance yardım ederse bunlarıda çözecem beklemede kalın![]()

kardeş benım bi romda aradıgım en önemli özellik hatta tek özellik denebilir oyun performansı...oyun performansı ıyı olsun benım için bitmiştir...![]()