GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

anık

Üye
İşe Bak ya acede Bile 4.2.2 Kullanıyorlar Biz İse Alphalarda Sürünüyoz :(

bensukru

Üye
80 küsür mb olani yuklicen

Saol kardes denedim zaten onla yukledim oldu. Telefon firtina yine gule gule cingırbırd :))) sadece goruntulu arama yok kamera da calisiyor 3.0 kernelde hemde. Baslikta 2.6 da sadece calisiyo yaziyo ama :)) su sarji da az yese iyi olacak ttesekkurler maxicep.

blackcat67

blackcat67

Üye
yapacak tek bişe kaldı xistance arkadaşımızı xda da ikna etmek ayrıca cm10.1çıkması şuanlık çok erken çünkü daha adreno sürücüleri doğru düzgün çalışmıyor ilk önce buna çözüm bulmaları lazım yoksa cm10 ve 10.1 de oyun işini unutun hadi geçtik onu diğer geliştiriciler toplanıp biraz arcoya yardım etseler bu kadar uzun sürmezdi çıkması qualcomm ' da baskı yapmamız lazım yeni sürücü çıkartmak zorundalar

erdi_s

erdi_s

Üye
Saol kardes denedim zaten onla yukledim oldu. Telefon firtina yine gule gule cingırbırd :))) sadece goruntulu arama yok kamera da calisiyor 3.0 kernelde hemde. Baslikta 2.6 da sadece calisiyo yaziyo ama :)) su sarji da az yese iyi olacak ttesekkurler maxicep.

Gule gule kullan kardesim. Konuyu acan arkadas s3 alinca buralarda pek takilmiyo o yuzden bilgiler pek guncel olmuyo :-) link yenileniyo o kadar. Sarj olayi biraz sknti ama gunluk kullanimda 15 saat civari gidiyo o da yetiyo zaten. Yatarken tak sarja sabah cikar sonra yatana kadar kullan :-D

blackcat67

blackcat67

Üye
Gule gule kullan kardesim. Konuyu acan arkadas s3 alinca buralarda pek takilmiyo o yuzden bilgiler pek guncel olmuyo :-) link yenileniyo o kadar. Sarj olayi biraz sknti ama gunluk kullanimda 15 saat civari gidiyo o da yetiyo zaten. Yatarken tak sarja sabah cikar sonra yatana kadar kullan :-D

o kadar gitmesi için napıyonuz la :D kalibrasyonmu bende gitmiyor

erdi_s

erdi_s

Üye
o kadar gitmesi için napıyonuz la :D kalibrasyonmu bende gitmiyor

Bir cicek gibi davraniyorum wonderima :-P
Parlaklik surekli kontrolumde dostum. 3gyi kullanmadigim zamanlarda kapatiyorum. Kalibre de etmistim

blackcat67

blackcat67

Üye
beyler xistance şunu söyledi "Soyle o arkadaslarina bana mesaj atip durmasinlar. Hicbirine cevap vermiyecem. Maxicep'e de gelmiyorum. Baktim, ilk defa XDA'den daha kotu bir forum gordum." forumumuz kötüymüş :) mesaj atmayın şuna dahada fazla havalanmasın ygs den sonra ben uğraşcam rom üzerinde

• Beğen
Tepkiler: alprnx
alprnx

alprnx

Üye
ah şu ygs yüzünden teli elime alamıyorum :S

• Beğen
Tepkiler: caneira07

slvestre-99

Üye
ya adam türk bizim foruma gelmiyor hayret bisey elin yabancilarin formuna geliyor

blackcat67

blackcat67

Üye
ya adam türk bizim foruma gelmiyor hayret bisey elin yabancilarin formuna geliyor

gitsin yabancıya hizmet etsin adam yerine koyuluyor demekki orda benim zamanım olsaydı cm10 ile uğraşabilirdim ama öyle bir zmanda android telefon aldımki pf

slvestre-99

Üye
ben s3 un 4.2.1 test romunu port ediyordum hersey guzel gidiyordu yarisi bittiydi romun mal gibi stock romda hafiza karti durduk yere sifirlandi hem cm10.1 ide beklemezdik

• Beğen
Tepkiler: caneira07
blackcat67

blackcat67

Üye
ben s3 un 4.2.1 test romunu port ediyordum hersey guzel gidiyordu yarisi bittiydi romun mal gibi stock romda hafiza karti durduk yere sifirlandi hem cm10.1 ide beklemezdik

port etmek kolay değil edilmez herşeyi sordum xistanceye ;)

• Beğen

bensukru

Üye
ArkDaslar bu spirit radyo calisiyo super hemde ancak kapatmak cok sıkintili butun yontemleri denedim kapT diyince tel kapaniyo aciliyo bunun bi yolu varmi yoksa herkezde boyle ariza veriyormu?

blackcat67

blackcat67

Üye
Beyler cm10.1 Geliyor çalışmayanlar

Wifi Hotspot
Kullanıcı Ekleme
El Feneri
Usb Erişim Noktası
Bluetooth
Kamera

Kısa bi sürede xistance yardım ederse bunlarıda çözecem beklemede kalın ;)

• Beğen
Tepkiler: caneira07 ve alprnx
alprnx

alprnx

Üye
Beyler cm10.1 Geliyor çalışmayanlar

Wifi Hotspot
Kullanıcı Ekleme
El Feneri
Usb Erişim Noktası
Bluetooth
Kamera

Kısa bi sürede xistance yardım ederse bunlarıda çözecem beklemede kalın ;)
kardeş benım bi romda aradıgım en önemli özellik hatta tek özellik denebilir oyun performansı...oyun performansı ıyı olsun benım için bitmiştir... :)

slvestre-99

Üye
kardeş benım bi romda aradıgım en önemli özellik hatta tek özellik denebilir oyun performansı...oyun performansı ıyı olsun benım için bitmiştir... :)

aynen oyuln onemli performansi onemli xm10.1 de ise xogunlugu calismiyor cozulurse sorunlar 3 kernelle olursa bide harikanour

blackcat67

blackcat67

Üye
ayrıca daha xistance hakkında konuşmuyoruz bana bayağı yardım ediyor bu konuda o olmasa şuan bu kadarınıda yapamazdım

- - - Eklendi - - -

oyun performansı için yapabileceğim bişe yok qualcomm yeni sürücü çıkartması gerek cm10 da çalışan oyunlar sorunsuz cm10.1 çalışır

Xistanceye mesaj atan cm10.1 unutsun adamı sıkmayın daraltmayın mesaj atmayın ben size yardım edicem türkmüsün maxicep e gel de demeyin.

slvestre-99

Üye
peki cm10.1 ne zamana geliyor

• Beğen

Üst Alt