GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

alprnx

alprnx

Üye
Final sürümü çıksada kursak yahu ! saat başı xda ya bakıyorum :)

blackcat67

blackcat67

Üye
Final sürümü çıksada kursak yahu ! saat başı xda ya bakıyorum :)

bende ya bakmaktan test çözemedim 2-3 gündür arco çıkarcaksan çıkar yani bekletmenin ne anlamı var ne siteye uğruyor ne bi haber var öldümü acaba yaw yaşıda bayağı var gibi google + daki resmine bakılırsa :D :D

alprnx

alprnx

Üye
4.0.4 sayfası zannetmişim yanlış yere yazmışım ama olsun :D biz her yerdeyız farketmıyor artık :)

blackcat67

blackcat67

Üye
Rootbox 4.1.2 sürümü geliyor portluyorum beklemede kalin :)

• Beğen
Tepkiler: alprnx

calmdown

Üye
githubta bir kaç değişiklik görünüyor, yeni bir sürümün habercisi olabilir bu.

babyshoot

babyshoot

Üye
VeloxROM çıkmış nasıldır acaba JB

blackcat67

blackcat67

Üye
hadi neyse samsungu anladım yeni sürüm çıkartmicak la qualcomm a noluyor niye adreno 205 e sürücü çıkarmıyor ? yada arco neden adreno sürücüleri ile ilgilenmiyor ayrıca arco ilgilenemiyorsa xda daki diğer geliştiriciler jb rom çıkartcaklarına arcoya yardım etseler hiç fena olmaz geliştirdikleri bişe yokki bakıyosun rom çıkmış ne var ... sınav derdi olmasaydı benim çok şey yapacaktım cihaz için artık sınavdan sonraya kaldı

- - - Eklendi - - -

ayrıca sinirim geçmiyor bir türlü samsung ürünü birdahada almicam ürünüyle ilgilenmiyor zaten zengin bir topluluğuz ya her telefonu alabiliyoruz yani sıkıntı yok galaxy w ye çıkmıyormu jelly bean olsun ya alırız bi s3 saçmalık hiç olmassa bir ics güncellemesi çıkar olacak iş değil samsung'un yaptığı iş çıkarmayacakmış vay be ne büyük bişe bir sürü mühendisin var 5-6 kişi uğraşşa yine çıkar la arco tek başına neleri başardı :D
cihazı alırken bana güncelleme çıkıcak demişlerdi çok iyi hatırlıyorum value pack bile gelmedi ülkemize yaw

• Beğen
KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Bir yetkili arkadaşımız Velox Romu Yükleyip denese cok güzel olurdu aslında doğukangncti veya silvistre veya ali hocam bi el atsanız :)

blackcat67

blackcat67

Üye
Bir yetkili arkadaşımız Velox Romu Yükleyip denese cok güzel olurdu aslında doğukangncti veya silvistre veya ali hocam bi el atsanız :)

arconun yaptığı romdan başka bi rom denemem telefonumda :D

- - - Eklendi - - -

beyler bu [h=1]Xistance kim la[/h]
türkmüş kesin bu forumdan biridir kimse çıksın ortaya :D

• Beğen

slvestre-99

Üye

hocam arconun romlari disinda rom yuklemeyin velox hacking hepsi hikaye hepsinde farkli bir sorun var tus.kilidini kiltlediginde telefon kapaniyor durduk yere tel kapaniyor Onun icin arconun romlarini yukleyin

blackcat67

blackcat67

Üye
aslında cm10 tek sorun var oda adreno 205 çözülür çözülmez geçicem cm10 sonra forever cm10 :D

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
silvistre hocam telefonu sattınızmı :)

calmdown

Üye
Aslında CM10'da bence hala düzeltilmesi gereken bir kaç sorun var;

1- öncelikle pil ömrü daha iyi hale getirelebilir
2- bazı uygulamalarda ve bazen tarayıcıda yukarı aşağı kaydırma yaparken takılmalar oluyor
3- ekran ışığı kararırken ve tekrar parlak hale gelirken daha yumuşak geçişler sağlanabilir

Tabi bu bahsettiğim sorunlar bana özel de olabilir, ben karşılaştığım eksiklikleri dile getiriyorum.
Github'ta wifi ile ilgili bir takım değişiklikler yapmış, yaptığı bu değişiklikler ile özetle wifi driverını yenilemiş anladığım kadarıyla, bu yeni driver wifi sürücüsünün daha az pil kullanımını sağlıyormuş. Tabi o açıklayı ics için yapmış ama jelly bean için de geçerli olabilir.
Hep beraber bekleyip göreceğiz yeni sürümü..

• Beğen

mnyak94

Üye
dostlar sürekli rom atıyorum ve whatsapp yüklemek zorunda kalıyorum yanılmıyorsam hep 40krş sms için kesiyorlar acaba bunu engellemenin bir yolu varmıdır ? dosyaları direk yeni romda kaydetsem ve apk şeklinde yüklesem kendisi görür mü ?
real racing 3 için cm9 kurmayı düşünüyorum da

Kerim.

Kerim.

Üye
dostlar sürekli rom atıyorum ve whatsapp yüklemek zorunda kalıyorum yanılmıyorsam hep 40krş sms için kesiyorlar acaba bunu engellemenin bir yolu varmıdır ? dosyaları direk yeni romda kaydetsem ve apk şeklinde yüklesem kendisi görür mü ?

Romu yuklerken sim karti cikar.romu kur telefonu ac mobil aglari kapat.sonra sim kartini tak.boylece paran gitmez

blackcat67

blackcat67

Üye
beyler boşuna yeni sürüm beklemeyin ben kerneli çıkmadan test ettim değişen bişe yok arco henüz yayınlamadı ama hiç bişe değişmemiş rootbox sürümünü test ediyorum xistance yapıyor arco kernelini kullanmış

ismailnayir

Kapalı Hesap

anık

Üye

Titanim bavkup ile yedek al

bensukru

Üye
acil cevap arkadaslar gappss dosyasını yukleyın dıyor ancak ıkı tane gapps dosyası var yukarda hangısını yuklıcez

Üst Alt