GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

alprnx

alprnx

Üye
way senin ben....... ya cm10 u denemek icin kurdum begenmedim sonra odinden stock rom flashladim flashlamadan oncede hafiza kartini CİKARMAMA ragmen gitti hersey birsuru apk dosyalarim vardi port ettigim bi rom.vardi birsey yukluyorum bidaha takiyorum tele dolu alan 0 ama galaxy s3 ume taktigimda dolu olarak gosteriyor lanet olsun cm side stock romuda wonderda zaten satiuorum yarin

aman abi sakın satma wonderini :) biz kımden yardım alacaz

blackcat67

blackcat67

Üye
sadıkbircan keşke ilgilense konuyla o varken çok güzel oluyordu daha canlı oluyodu buralar :D

• Beğen
Tepkiler: alprnx

anık

Üye
galaxy gio 4.2.2 de biz alphalarda dolanıyoz işe bak ya :D

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
galaxy gio 4.2.2 de biz alphalarda dolanıyoz işe bak ya :D

galaxy gio nun 29 tane çalışanı var ekip çok geniş ve profesyonel bize dakka başı cm 10 romları geliyor android 5 çıksa bile 1 hafta sonra bizde olur :)

blackcat67

blackcat67

Üye
Kernel 3.4 Galaxy Wonder İçin Hayırlı Olsun :)

https://www.dropbox.com/s/ta0ucqdwuk6xeva/CM10%20Kernel%203.4.XX%20compiled%20by%20miki2o.zip

jelly bean kerneli

slvestre-99

Üye
blackcat67

blackcat67

Üye
kernel nasil hocam hizi iyimi

ben gördüm paylaştım :) wifi çalışmıyormuş yorumlarda öyle diyolar

4.2 Romda Denicem Çalışırsa bomba olcak samsung programlarını buldum lib dosyaları falan herşey tamam kernel sorun birtek :D

Kerim.

Kerim.

Üye
3.4 kernelde wifi ve vsync calismiyor.

slvestre-99

Üye
peki kamera calisiyormu

ismailnayir

Kapalı Hesap
çalışanlar:
  • Camera (both picture and video, 720P recording)
  • USB
  • 3G & Calls
  • Audio
  • Battery
  • Touchscreen
  • Touch keypad
  • Bluetooth
  • Accelerometer
  • Light sensor
  • Proximity Sensor
  • Orientation Sensor
  • Digital Compass
  • Vibration
  • GPS
  • Display
  • BLX

çalışmayanlar:
  • Vsync
  • Wifi
  • USB OTG

blackcat67

blackcat67

Üye
beyler yardıma ihtiyacım var cm10 kuracam kesin kararlıyım yanlız oyunlarda sıkıntı yaşıyoruz acaba diyorum xperia arc jelly bean ekran kartı sürücünüsü galaxy wonder da çalıştırabilirmiyiz çünkü ikiside aynı gpu

alprnx

alprnx

Üye
xperia arc : adreno 200
xperia arc s : adreno 205

xperia arc s olabilir sonuçta aynı gpu ama tam bılmıorum gene

blackcat67

blackcat67

Üye
beach buggy blitz çalışsa yeter bana :D ama offff

slvestre-99

Üye
beyler yardıma ihtiyacım var cm10 kuracam kesin kararlıyım yanlız oyunlarda sıkıntı yaşıyoruz acaba diyorum xperia arc jelly bean ekran kartı sürücünüsü galaxy wonder da çalıştırabilirmiyiz çünkü ikiside aynı gpu

hayir sikinti cikar gpu nun kodlari farkli

aslanalp75

Üye
cm 10 kullanyordum, bazı oyunlarda sorunlar yaşadım ve kamera özelliklerindede sdcarda yaz v.s gibi ayarlar yoktu fotoğraf çekemiyordum bu sebeplerden dolayı value peckli stock roma döndüm şu an içn memnunum sanki value packli olan daha stabil çalışıyor gibi cm 10 dan memnun olmayanlar deneyebilir.

ismailnayir

Kapalı Hesap
xperia arc : adreno 200
xperia arc s : adreno 205

xperia arc s olabilir sonuçta aynı gpu ama tam bılmıorum gene

arc=arc S= adreno 205

pinokyotr

pinokyotr

Üye
doğukan bu romlar onu alıp onu yerine koymayla olacak işler değil kardeşim

safdudu

Üye
Merhaba bi konuda yardımcı olabilir misiniz acaba_??? ben bu yüklemeyi yaptım sd kartıda tanıttım fakat sd kartta ki bir müzik dosyasını varsayılan zil sesi yapamıyorum nasıl yapabilirim bilen var mı_???? :vur

erdi_s

erdi_s

Üye
Merhaba bi konuda yardımcı olabilir misiniz acaba_??? ben bu yüklemeyi yaptım sd kartıda tanıttım fakat sd kartta ki bir müzik dosyasını varsayılan zil sesi yapamıyorum nasıl yapabilirim bilen var mı_???? :vur

Apollo muzik programini ac. Ustten sarkilar kismina gel. İstedigin mp3e basik tut. Zil sesi yap de

Üst Alt