GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

fayn88

fayn88

Üye
2.6 karnelin linki çalışmıyor

xman03

Üye
Hepsi iyi hoş da güzel de benim tespit ettiğim önemli bir sorun var.
3g'li görüşmek görüntülü görüşme yapılamıyor. Bu işlem ilgilenen arkadaş bi yol göstersin bakalım bi el atsın bakalım

blackcat67

blackcat67

Üye
şarj çabuk bitiyor çözüm bulamadım bir türlü :D

abdullah42261

Üye
teşekkürle

blackcat67

blackcat67

Üye
galaxy gio gibi telefonda bile cm10.1 var bizde stabil cm 10 rom çıkacak da kullanacaz diye bekliyoruz arco nun işi bayağı zor yakında pes eder zaten bu işin içinden çıkamaz gibi geliyor bana

Ali58_58

Ali58_58

Üye
galaxy gio gibi telefonda bile cm10.1 var bizde stabil cm 10 rom çıkacak da kullanacaz diye bekliyoruz arco nun işi bayağı zor yakında pes eder zaten bu işin içinden çıkamaz gibi geliyor bana
çıkar çıkmasınada bekleyip durucaz

blackcat67

blackcat67

Üye
adam imkansızı başarıyor samsungun yapamadığını yapıyor helal olsun arco ya samsung'un sitesine girin bakın telefon için yapılan yorumlara herkes yeni rom çıksın diyor aynı şekilde hepsiburada yorumlar hep yeni rom ama samsung bizi şeyine bile takmıyor :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
2.6 kenel hala çalışmıyor saat 22.18 [h=1]22 Ocak 2013 :D[/h]

- - - Eklendi - - -

yani linki

fayn88

fayn88

Üye
2 Ay güncelleme bekledik şimdide link çalışmıyo :off:

blackcat67

blackcat67

Üye
suan romdaki tek sorunum batarya sarj cabuk bitiyor ayni stok romdaki gibi

Ali58_58

Ali58_58

Üye
suan romdaki tek sorunum batarya sarj cabuk bitiyor ayni stok romdaki gibi
alpha olduğu için ama cm10un nightly sürümünü görürüz bastona düşmüş oluruz o zamanlar cm 10.1 stable sürümü görünce kalp krizinden ölürüz :ağlarım:

knight97

knight97

Üye
Hepsi iyi hoş da güzel de benim tespit ettiğim önemli bir sorun var.
3g'li görüşmek görüntülü görüşme yapılamıyor. Bu işlem ilgilenen arkadaş bi yol göstersin bakalım bi el atsın bakalım

Bu soru 1000 kere soruldu yeter artık. Arkadasm cm9,cm10 romlarında 3g ile goruntulu gorusme yoktu ve hic bir zaman olmayacak. Ama skype,tango gibi programlarla sorunsuz sekilde görüntülü konusabilirsin. Eger 3g ile gorusmek istiyorsan stock roma donmelisin.

• Beğen
Tepkiler: erdi_s

xman03

Üye
Stock rom orjinal rom'mu oluyor?

sumugu

Üye
2.6 kernel (kamerayı çalıştıran kernelin) linkini düzeltebilirmisiniz ? nasıl olsa çalışır diye jelly beani kurdum 3.0 kernelle kamerasız kaldım 2.6 yı da başka yerde bulamıyorum :( acil yardım

potdehid

Üye
Arkadaşlar alpha4 ü yeni kernelle denedim, 2 günde şu ana kadar en ufak bir sorun yaşamadım(kameranın olmaması hariç) en ufak bir takılma, kasma, titreme, ağ sorunu veya renk geçişi problemi yaşamadım.

2.6 kernel (kamerayı çalıştıran kernelin) linkini düzeltebilirmisiniz ? nasıl olsa çalışır diye jelly beani kurdum 3.0 kernelle kamerasız kaldım 2.6 yı da başka yerde bulamıyorum :( acil yardım

Arco 2.6 kernelini yüklediğinde mediafire telif hatası verip böyle bir talihsizliğe sebep olmuş. Arco yüklemeyi tekrar yapıp xda forumuna linki koymadan buraya da konulamaz. kendiniz de link düzeltildi mi diye ara sıra şuradan kontrol edebilirsiniz:

blackcat67

blackcat67

Üye
yeni link geliyor en geç akşama eklenir
arco tek başına bu kadar işi başarabiliyorsa cm ekibi bu işe bi el atsa bu iş tamamdır galaxy gio gibi ufacık ahmak telefona bile stable cm10.1 çıkıyor bir öğrensem şu kernel derlemeyi falan gerisi kolayda

slvestre-99

Üye
yeni link geliyor en geç akşama eklenir
arco tek başına bu kadar işi başarabiliyorsa cm ekibi bu işe bi el atsa bu iş tamamdır galaxy gio gibi ufacık ahmak telefona bile stable cm10.1 çıkıyor bir öğrensem şu kernel derlemeyi falan gerisi kolayda

hocam gercekten gelecekmi bu aksam kernel

- - - Eklendi - - -

yaa kafayi yicem galaxy gio gibi bi telefona bile cm10.1 stabil en iyi mukemmel halde geliyor bizde 3-4 ayddan beri wonder icin 3x kernel bekliyoruz bence simdiye kadar wonder a cm10.1 bile mukemmel halde gelmesi gerekirdi

- - - Eklendi - - -

rc2 surumunde usb depolama sorunu var romu bastan kurdum bidaha denedim olmadi

60Samet09

60Samet09

Üye
işte bu

blackcat67

blackcat67

Üye
ya ugrasan biri olsa coktan kernel 3 biter cm10.1 ckardi

Üst Alt