Tesekkurler hocam bizi bilgilendirdiğiniz için ics kernelide dediğiniz gibi 3.0.58e güncellenmiş kamera ile.ilgili bir sey goremedim ama küçük güncelleelerd.vardı artık bekleyemiyorum Allah`a şükür baya memnunum hatta arkadaşlarım bile note 2ye gecicem diyorum gereksiz bence butelefon seni 2 sene daha götürur diyolar acsi olan arkadasimin teleronun yuzune bakmiyolar zamaninda aralarinda 100-150lirq fark vardi halada.oyle ama wondgorun ve dahada sikayet etmeyin
bu 3x kerneli gerçekten çok değişik bir şey olucak sadık hocam da umudumuz şaban gelemediTelefonu uçak moduna alın ynidn başlatın.Açılınca tekrar normal moda alın düzelir.
- - - Eklendi - - -
Ics 2.6.35 kerneli için kamera driverları güncellendi.Yeni kernel çözüm arayışları esnasında arco birçok 2.6.35 eskiklik ve hatalarına çözüm buluyor.Yani her ne kadar yeni kernel hazırlıkları bitmek bilmesede yeni kernel için çözüm arayışları 2.6 kernelinede yarıyor.

peki ne zaman gelirElbette yeni kernel birçok açıdan devrim niteliğinde olacak.Stabil ve eksiksiz çalışan bir cm9 ve cm10 ve dahada önemli olarak galaxy w için cm10.1 ilk sürümü anlamına geliyor.
Yeni kernel ısınmaya sebep oluyor, donanımsal olarak sorun çıkartmaz mı ?![]()
tüh yakıştımı nighytly bir sürüme bunlar nasıl hatalar bu rom yapım aşamasındamı acabatitreşim çalışmıyor ayrıca ses de cok kötü oldu ???
yaw hocam sayfalardır cm10 yapım aşamasında şu na için yazıyoruz yani herşey olabilir ya kullanmayın yada kullanın yazmayınBeyler yeni kernel gelmiş galiba forumda gezerken gördümLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni kernel 3mb mıymış :P