Ali58_58
Üye
bekleniyor cm 10 beta 1Noluyor burda![]()
![]()

- - - Eklendi - - -
rc 1 olsa daha güzel olur
bekleniyor cm 10 beta 1Noluyor burda![]()
![]()

bekleniyor cm 10 beta 1
- - - Eklendi - - -
rc 1 olsa daha güzel olur

Ne yapak ali hocam galaxy w heryerde üvey evlat muamelesi görüyorDaha hala gb kerneliyle cm10.1 çalıştırmaya çalışıyoruz.
Şahine Bugatti motoru takmak gibi birşey 

aynen hocam bende onu demiştim geçen yorumlarda güzelim romuda berbat ediyolar birde artık hava atarlar gb kerneli ile cm10.1 çalıştırdım
O de iyiymiş yaŞahine Bugatti motoru takmak gibi birşey
![]()

aynen hocam herkesten beklerdimde bu işi arco ile ivendordan beklemezdim banane abi yapsınlar kerneliNe yapak ali hocam galaxy w heryerde üvey evlat muamelesi görüyorDaha hala gb kerneliyle cm10.1 çalıştırmaya çalışıyoruz.

O da iyiymiş yaŞahine Bugatti motoru takmak gibi birşey
![]()

gençler bu romu indirmeye çalışıyorum dosya bir müddet iniyor sonra inme işlemi duruyor. evde, iş yerinde, cep telefonunda indirmeye çalıştım hep aynısı oldu. mediafire dışında başka bir yere örneğin yandex disk, dropbox gibi bi yere yüklesenizde ordan indirmeye çalışsak. bi yardımcı olacak arkadaş yokmu? bi omuz atsanızda bizde şu jelibonu yüklesek telefona arkadaşlar.
Yok Alican bunlar Bugatti'ye Şahin motoru takmışlar, araç çekmiyormuş![]()

hocam portlama çok kolaydır şartlarda uygunsa tabi ama bu telefona kernel portlanamıyor uyumsuzluk oluyor bildiğiim kadarıyla ve driverde zaten yok arco ve ivendor resmen adamlar linüxün en zor işlerinden biri olan driver yazıoyorlar ama bu ikisi işlerinde baya iyi bitirmeleri lazımdı çalışmalarınızda gerçekten güzel bunu belirteyim sitemizde böyle istekli kişilerin bulunması güzelcm10.1 çıksa ya ben uğraşıyorum portlamaya da kernel sıkıntı iştedün bir tane daha rom portladım çalışıp çalışmadığını denemedim cm 10.1 di bu akşam deniyecem
![]()

Arkadaşlar fazla heveslendirmek istemem. Tam olarak bende bilmiyorum Arco herhalde kernelini bitirmiş durumda tabi bu eski kernel mi yeni kernel mi hiç haberim yok. Sadece tek bildiğim daha önce jb 3.0 diye kerneli yoktu github profilinde arconun.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızinş beklediğim kernel budur ve en kısa zamanda elimize geçer![]()
12 saat önce eklenmiş dosyalar 
evet baya gelişmeler var sadık hocamız güzel ingilizcesiyle ne olmuş bitmiş yazarArkadaşlar fazla heveslendirmek istemem. Tam olarak bende bilmiyorum Arco herhalde kernelini bitirmiş durumda tabi bu eski kernel mi yeni kernel mi hiç haberim yok. Sadece tek bildiğim daha önce jb 3.0 diye kerneli yoktu github profilinde arconun.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızinş beklediğim kernel budur ve en kısa zamanda elimize geçer![]()