GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Bütün sürümlere kernel yüklenebikir ama cm10u kullanmayın.

Vebaz

Üye
Arkadaşlar cyanogenmod genel olarak cok iyi bir mod fakat cm10 suan ilçin sadıc kardeşimiziin de soyledıgı gibi tam anlamıyla hazır deil .. acele etmeyin biraz daha zaman tanıyın :) aceleye gerek yok telefonunuzu elinizden çalan yok :)

• Beğen
Tepkiler: hakan572123

potdehid

Üye
system e iki kernelli sürümü de attım, kernel 3 ü kullanıyorum, fotoğraf çekilecek bir etkinliğe vs gidildiğinde 2 dakikada 2.6ya geçiriyorum :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bunun için birşeyler ayarlanabilir.Çünkü kernel değişimi sadece birkaç saniyelik bir iş ve yeniden başlatma.

ziyatekinnnn

Üye
hocam ben bu sürümü yükledim. icsdeyken video oynatıcı olarak mobo player ı kullanıyordum. ancak bu sürüme geçtiğimde ne mobo player ne de apollo uygulaması çalıştı. sizce icsde mi kalmalıyım yoksa yüklemelimiyim ? handisi daha stabil ? vsync sadece 3.0 kernelle çalışır demişsiniz vsync ve kernel olayı nedir ? Teşekkürler ...

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben cm10 kullanmayın diye kaç kez yazdım daha hazır değil diye.Biriside okusun şunları....

• Beğen
Tepkiler: Vebaz, hakan572123 ve yunusmaxicepp

potdehid

Üye
Hocam cm10 kullanalım mı? :ehe

(şaka)

Kerim.

Kerim.

Üye

Cm10.1 bugunlerde cikacak benden demesi:)

byloji

Üye
bu görüntülere nereden ulaşıyorsunuz bende takip etmek isterim :D

Kerim.

Kerim.

Üye
tesaduf diyim.takip edilecek bir yer yok.rastladim indirdim:)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
genelde arco google+tıda paylaşıyor ama ben 2.6 kernelle cm10.1 boot bile olmuyor biliyordum

blackcat67

blackcat67

Üye
Cm 10 kullandım hiç bir hatayla karşılaşmadım sadece chainfire çalışmaması ve ekran ışığı yanarken olan kasma yüzünden cm 9 a döndüm

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
genelde arco google+tıda paylaşıyor ama ben 2.6 kernelle cm10.1 boot bile olmuyor biliyordum

olmuyor-du.Camcory sayesinde cm10.1 2.6.35 ilede çalışıyor :D Ama cm10 gibi olur vsync eksik kalır heralde.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Zatan sadık hocam 2x krnelinden artık sıkıldım yamalik gibi tüm romları bu kernele yapmayw çalışıyorlar 3x kerneli cok lazım çünkü lnnux baya ilerledi 2x android gb gibi tarih gömüldü stabilite için ben kerneli isterim zwten kernelle gelcek fotoğrafa aldanmayın hımm unutmadan fm10.2 cıkcak bu seferde 2x kernwli olmuyucak arco tüm gücüyle kerneli yapmaya başladı zaten 2x krneli bitti :D y

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
2.x kerneli hiçbirzaman sorun değildiki zaten.Galaxy w kaynağı yayınlandıktan sonra cm için herşey çorap söküğü gibi ardı ardına geldi ve rc sürüme ulaştı.Galaxy w için orjinal ics yada jb olmuş olsaydı şimdiye kadar 10.1 bile çıkardı.Ama dediğim gibi gb sürümü için olan kernelin kullanılabilmesı ics kolaylığını sağladı çünkü hazır birşeyler vardı elde.Eğer cm101 içinde 2.6.35 kullanılabilirse çabuk bir şekilde ufak tefek eksikliklerle şuanki jb seviyesine yakın bir durumda gelir.Asıl 3.0 kerneli gelene kadar bence iyi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Vebaz
Ali58_58

Ali58_58

Üye
2.x kerneli hiçbirzaman sorun değildiki zaten.Galaxy w kaynağı yayınlandıktan sonra cm için herşey çorap söküğü gibi ardı ardına geldi ve rc sürüme ulaştı.Galaxy w için orjinal ics yada jb olmuş olsaydı şimdiye kadar 10.1 bile çıkardı.Ama dediğim gibi gb sürümü için olan kernelin kullanılabilmesı ics kolaylığını sağladı çünkü hazır birşeyler vardı elde.Eğer cm101 içinde 2.6.35 kullanılabilirse çabuk bir şekilde ufak tefek eksikliklerle şuanki jb seviyesine yakın bir durumda gelir.Asıl 3.0 kerneli gelene kadar bence iyi olabilir.
bence en iyisi 3x kernelini tamamlamak sadıkhocam hani arco baya androidin kadlamada ve eözellikle kernelde driver yazması arconun özellikleri bilgisi yoksa portlama işlemi kernele driver yazma (driver yazma baya zor bir iştir) dışında bir kaç şeyi biraz uğraşıp bende yapardım 3x zaten şu an anahtar gibi ve 3.0.58 sürümnde ama arco şu an güncellememiş githubda neyse hayırlısı ama bir fotoğraf almıştır diye umuyorum

• Beğen
Tepkiler: Vebaz
PriZm

PriZm

Üye
Noluyor burda :pro: :ehe

Vebaz

Üye
Şubat 23 de cyanogenmod10 'un tam anlamıyla hazır olması bekleniyormuş.. 1 Ay daha beklemek en dogrusu sanırım. Suan cm9 'un performansından ve stabiilitesinden gayet memnunum. Paylaşımlarınızı takip ediyorum . Bu konuları araştırıp bizimle paylasan herkeze teşekkürrler..

Üst Alt