bu görüntülere nereden ulaşıyorsunuz bende takip etmek isterim![]()
Cm10.1 bugunlerde cikacak benden demesi![]()

genelde arco google+tıda paylaşıyor ama ben 2.6 kernelle cm10.1 boot bile olmuyor biliyordum
Ama cm10 gibi olur vsync eksik kalır heralde.
ybence en iyisi 3x kernelini tamamlamak sadıkhocam hani arco baya androidin kadlamada ve eözellikle kernelde driver yazması arconun özellikleri bilgisi yoksa portlama işlemi kernele driver yazma (driver yazma baya zor bir iştir) dışında bir kaç şeyi biraz uğraşıp bende yapardım 3x zaten şu an anahtar gibi ve 3.0.58 sürümnde ama arco şu an güncellememiş githubda neyse hayırlısı ama bir fotoğraf almıştır diye umuyorum2.x kerneli hiçbirzaman sorun değildiki zaten.Galaxy w kaynağı yayınlandıktan sonra cm için herşey çorap söküğü gibi ardı ardına geldi ve rc sürüme ulaştı.Galaxy w için orjinal ics yada jb olmuş olsaydı şimdiye kadar 10.1 bile çıkardı.Ama dediğim gibi gb sürümü için olan kernelin kullanılabilmesı ics kolaylığını sağladı çünkü hazır birşeyler vardı elde.Eğer cm101 içinde 2.6.35 kullanılabilirse çabuk bir şekilde ufak tefek eksikliklerle şuanki jb seviyesine yakın bir durumda gelir.Asıl 3.0 kerneli gelene kadar bence iyi olabilir.