Arkadaşlar çektiğim fotoğrafları galeride göstermiyor sebebi nedir ? Bazı fotoğrafları gösteriyor bazılarını göstermiyor.
Galeriyi basılı tutup uygulama bilgileri üzerine basılı tutun karsınıza galeri uygulama bilgileri gelecek oradan verileri temizleye basın sorun düzelir.
- - - Eklendi - - -
alpha 3 kullanıyorum herşey sorunsuz çalışıyor birde 2.3 kernelde vysnc çalışıyomu
- - - Eklendi - - -
Kernel 2.3 ile 3.0 arasında ne farklılıklar var , birde ben 2.3 kullanıyorum chrome kullanırken duraklama oluyo ekranda bozulmalar oluyo neden oluyo acaba
- - - Eklendi - - -
Bide 2.3 şarj yiyor čok bazı arkadaslar batarya iyi gidiyor vs. demişler bende aynı alpha 2 deki gibi gidiyo 1.sayfada performans modu var onu yukledim hicbi ise yaramadi
- - - Eklendi - - -
Performans modunda sadece hızlı yükleme ve indirme , hızlı yeniden başlatma çalışıyo bende diğerlerinden tık yok
İlk olarak kernel surumu 2.6 eger 2.3 olsa zaten 2.3 nerdeyse android 2.0 falan icin.Degil jb, ics bile kaldirmazdi.
2.6 kerneli vsync destekliyor aslinda cm9 ile cokda guzel calisiyor ama cm10 tabani cok daha yeni oldugu icin uyumsuzluk yapiyor ve dogru calismiyor.Bu yuzden yeni kernel gerekiyor.Eski kernelle aradaki gozle gorulur tek fark vsync gibi duruyor aslında ama eminim daha bircok farkli etkileride vardir.
Performans moduna ise aslında pek gerek kalmadı cunku getirilerinin hepsi alpha3 ile roma eklendi.Ama dediginizden anladigim hala ufakda olsa bir etkisi var.
Diğer sorunlar ise romun hala alpha olmasından kaynaklı.Alpha romları paylaşmayıda kullanmayıda pek sevmiyorum aslında cünkü birgün %100 performans verirken ertesi sabah daha menude dolasamayacak kadar sorunlu halde cikabilir karsiniza.Bu yuzden bunun yerinde cm9 kullanmanızı tavsiye ederim.
- - - Eklendi - - -
Şuan sorun yok ancak tek bir şey var, örnek olarak 50mb Lik oyun yükledim telefonda 150mb yer vardı yükledim güncellemeye çalıştım olmadı 50mblik oyun için 150mb alan almış ancak oyun 50mb nedir bunun sebebi? Oyunu geri sildim ancak boş alan açılmadı nedir bunların sebebi? :S
Android/data ve android/obb klasörunden oyunla ilgili dataları silin.