GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

halllil

Üye
build.prop yükledim fix permission yaptım telefon açılmıyor :(

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Slimbean'i deneyip açmayı planlıyordum o zaman bu görevi üstüme alıyorum. Bu gece büyük ihtimalle denemiş olurum rom'u.

Romu denedinizmi cm9-10 romlarına göre nasıl genel performans?

serhan190754

Üye
Beyler bir problem var küçük te olsa. Ben menu yu düzenlemek istiyorum tüm yüklü şeylerin iconlarinin olduğu yeri 2.3 gingerbread da düzenleyebiliyorduk şimdi Alfabetik Sıralanmış yerlerini değiştiremiyorum ve klasör oluşturup gereksiz kalabalıktan kurtulamıyorum ne yapabilirim?

ali1792

Üye
nasıl yükleyebiliriz acaba onu benim çok işime yarıyor

Arkadaslar gorev yoneticisi olarak es task manager oneririm genel olarak telefonla ilgili bircok seyi halledebilirsiniz hatta root yetkiniz varsa baslangicta calismasini istediginiz programlara bile karar verebilirsiniz

- - - Eklendi - - -

nasıl yükleyebiliriz acaba onu benim çok işime yarıyor

Arkadaslar gorev yoneticisi olarak es task manager oneririm genel olarak telefonla ilgili bircok seyi halledebilirsiniz hatta root yetkiniz varsa baslangicta calismasini istediginiz programlara bile karar verebilirsiniz

masacre4588

Üye
Hocam slimbeani kullananlar cvplayabilirmi bu roma gore ne farklari var..

kuloğlu897

Üye
Hocam slimbeani kullananlar cvplayabilirmi bu roma gore ne farklari var..

Alpha2den daha guzel ve stabil calişiyor swap sd var kamera ayarlari daha iyi videoda stabilizyon ayari gibi ben su anda slimbeani kullaniyorum memnunum ve hizli

- - - Eklendi - - -

BEYLER BURDA SIKILAN BUYURUN EHNDROİX 2 OLMUŞ VE BU BUİLD 2 TABAN ALINMIŞ http://www.maxicep.com/samsung-andr...taban-super-yenilendi-723700.html#post5494372
Kardeş bide slimbeani dene ben ehndroix de kullandim slimbean dahaiyi ve guzel

masacre4588

Üye
Alpha2den daha guzel ve stabil calişiyor swap sd var kamera ayarlari daha iyi videoda stabilizyon ayari gibi ben su anda slimbeani kullaniyorum memnunum ve hizli

- - - Eklendi - - -

Kardeş bide slimbeani dene ben ehndroix de kullandim slimbean dahaiyi ve guzel

Kardes bende yuklucmde bu gapps dosyalarini nasik yuklucem bilemedim bilen biri anlatabilirmi..

Jok3rxl

Üye
Konuyu açtım onay bekliyorum ordan yardım alabilirsin

serhan190754

Üye
Beyler bir problem var küçük te olsa. Ben menu yu düzenlemek istiyorum tüm yüklü şeylerin iconlarinin olduğu yeri 2.3 gingerbread da düzenleyebiliyorduk şimdi Alfabetik Sıralanmış yerlerini değiştiremiyorum ve klasör oluşturup gereksiz kalabalıktan kurtulamıyorum ne yapabilirim?

Jok3rxl

Üye
Malesef öyle bir şanşımız yok

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Zip halindeki uygulamalar nasil yükleniyor rom yükler gibimi yüklüyoruz

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Zip halinde uygulama olmaz apk icindedir yada .zip yerine .apk yapın

cemaltr18

cemaltr18

Üye
kastettiğim şu mesela xda da xperia klavyesi buldum dosya zip şeklinde ama içinde de apk dosyası yok meta inf ve system dosyaları var yani açsam bile atıcak birşey yok bunu sanırım cwm ile flaşlayacagım ama bunu nasıl yapacagımı tam olarak bilmiyorum

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Evet cwm ile rom yükler gibi yükleyeceksin ama wipe işlemlerini yapma ayrıca bu bir uygulama değil bir mod.Uygulamalar apk üzerinden yüklenir zıp olmaz.

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Teşekkürler yanlışlarımı düzelttiğiniz için. Dediğiniz şekilde yaptım fakat klavyeler kısmında uygulama gelmedi?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Google orjinalı yada herhangi bir firmanın yazdığı bir romda olabilir ama şimdiye kadarki hiçbir cm romunda menüyü kafanıza göre düzenleyemezsiniz sadece tarihe veya ada göre düzenlenebilir.

hakan572123

Üye
Orjinal roma dönmeyi yapamadım ben kendim cwm almadım sizin verdiginiz cwm yi yukledim ama telefon onu gormuyor ne yapmam lazim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Cwm ile wipe ve format işlemlerini yaptıktan sonra odin ile orjinal rom yükleyin ana konuda videolu anlatım var odin ile yükleme konusunda yardımcı olacaktır.

Üst Alt