Ali58_58
Üye
orası kolay hafıza kartını telefonundan çıkar içine cm10 dosyalarını at oradan chose zip from external sdcarddan yükleHocam telefon açılmıyor siyah ekran var ne yapabilirim yardım eder misiniz ?
orası kolay hafıza kartını telefonundan çıkar içine cm10 dosyalarını at oradan chose zip from external sdcarddan yükleHocam telefon açılmıyor siyah ekran var ne yapabilirim yardım eder misiniz ?
orası kolay hafıza kartını telefonundan çıkar içine cm10 dosyalarını at oradan chose zip from external sdcarddan yükle
Bilgim az bu konularda hafıza kartını çıkarıp nasıl cm10 dosyalarını atabilirm ki ? Basşka bir telefondan vb mi ?
Performans Modu(build.prob) :
Özellikleri:
-Daha iyi batarya performansı
-Artırılmış resim kalitesi
-Dokunmatik hassaiyet artışı
-Daha hızlı video işleme
-Daha hızlı yeniden başlatma
-Daha hızlı aramalar(yaklaşık yarım saniye kadar daha akıcı)
-Daha hızlı arayüz
-Artırılmış indirme ve yükleme hızı
-Daha yüksek boş ram alanı
-Daha hızlı uygulama açılışı

cm 10 a2 oc 1.8 kernel + swap + build.prop aldigim sonuc budur![]()

Kardes benim basima geldi aynisi teli kapatip recoverye girip romu tekrardan kurdum cozuldu..build propuda degistirip uzerine gelip permisiona tiklayip ilk alt alta olan 3taneye ve write yazan kutucuga tik koydum rw r r oldu..build.prob denilen işlemi yapdım teli yeniden baslattım ancak siyah ekran geldi kaldı oyle acil yardım
- - - Eklendi - - -
recovry modunda falan da girmionapcam ben beyler anlayan bir kişi yokmu
Allah razı olsun permissionsa gelmeden yapıyoduk çoğumuz o yüzden olmuyodu neyse sadık arkadaşımız permissionsa gelinide eklerKardes benim basima geldi aynisi teli kapatip recoverye girip romu tekrardan kurdum cozuldu..build propuda degistirip uzerine gelip permisiona tiklayip ilk alt alta olan 3taneye ve write yazan kutucuga tik koydum rw r r oldu..
Recovery içinden fix permissions yapmak yeterli romu baştan kurmaya gerek yok.