GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Hocam telefon açılmıyor siyah ekran var ne yapabilirim yardım eder misiniz ?
orası kolay hafıza kartını telefonundan çıkar içine cm10 dosyalarını at oradan chose zip from external sdcarddan yükle

serhan190754

Üye
orası kolay hafıza kartını telefonundan çıkar içine cm10 dosyalarını at oradan chose zip from external sdcarddan yükle

Bilgim az bu konularda hafıza kartını çıkarıp nasıl cm10 dosyalarını atabilirm ki ? Basşka bir telefondan vb mi ?

ali1792

Üye
arkadaşlar telefonu garantiye verebilirim ancak odin ile stock rom a dönüşte kafamı karıştı yardımcı olursanız çok minnettar kalırım..şimdi öncelikle telefonu cwm recovery modda açıp format işlemlerini yapıp ardından telefonu kapatıp tekrar download modda mı açmam gerekiyor çünkü direk olarak odini kullanırsam sanırım önceki cm dosyalarıyla çakıştığı için telefon açılmayabilirmiş ancak aklıma takılan format system ve diğer formatlama işlemlerini yaptıktan sonra telefonu kapatıp download modda mı açmam gerekiyor odin ile telefonu ilk aldığm günkü haline çevirebilmem için..şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..

Jok3rxl

Üye
Ben Root explorer dan yapmadım işlemi. Marketten Root browser lite indirin onla kopyalayın. Ardından CWM den Advanced>Fix Permission yaptım ve 3 güne yakındır sorun çıkmadı telefonda. Bide bu şekilde romu baştan kurup benim adımlarımı deneyin

masacre4588

Üye
Ya arkaslar build propla ilgili rw r r yaptim ama bu x x leri yapamadim

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
Performans Modu(build.prob) :

Özellikleri:
-Daha iyi batarya performansı
-Artırılmış resim kalitesi
-Dokunmatik hassaiyet artışı
-Daha hızlı video işleme
-Daha hızlı yeniden başlatma
-Daha hızlı aramalar(yaklaşık yarım saniye kadar daha akıcı)
-Daha hızlı arayüz
-Artırılmış indirme ve yükleme hızı
-Daha yüksek boş ram alanı
-Daha hızlı uygulama açılışı

Bu performans modu tam olarak ne yapıyor ki bu performansı sağlıyor, yani hangi ayarlarını değiştirmiş oluyor? herhangi bir yan etkisi var mı? Yoksa "arco" neden bu performans modunu kendi yaptığı rom'a kendisi eklemedi?
Bu kadar soru işareti için kusura bakma merak ediyorum sadece :)

• Beğen
Tepkiler: yunusmaxicepp
spazmol

spazmol

Üye
şu build.prob nasıl yükleniyor bi anlativersenizde bizde yararlansak :D

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Cm 10 dan umudumu kesmeye başladım

ahmetalp1

Üye
build.prob denilen işlemi yapdım teli yeniden baslattım ancak siyah ekran geldi kaldı oyle acil yardım

- - - Eklendi - - -

recovry modunda falan da girmio :( napcam ben beyler anlayan bir kişi yokmu

masacre4588

Üye
build.prob denilen işlemi yapdım teli yeniden baslattım ancak siyah ekran geldi kaldı oyle acil yardım

- - - Eklendi - - -

recovry modunda falan da girmio :( napcam ben beyler anlayan bir kişi yokmu
Kardes benim basima geldi aynisi teli kapatip recoverye girip romu tekrardan kurdum cozuldu..build propuda degistirip uzerine gelip permisiona tiklayip ilk alt alta olan 3taneye ve write yazan kutucuga tik koydum rw r r oldu..

• Beğen
Tepkiler: Ali58_58

ahmetalp1

Üye
romu kurmak aklımdan gecmedi degil recovery modundan bile acılmıo telefon sıkıntım o

masacre4588

Üye
Recoveryinin acilmasi lazim telin tam kapali olduguna emin ol recovery acarken samsung yazisi gelince acma kapama tusunu birak..rom islemlerini bidaha uygula build probun cwmye zarar vermemesi lazim

ahmetalp1

Üye
sonunda girdim romu yeniden mi yükleyeyim hersey sıfırlamama gerek varmı

- - - Eklendi - - -

teli acmayı basardım build.prob nasıl yapıldıgını daha kolay bi sekilde anlatılırsa rahatlıkla yapacagım bunda boyumun olcüsünü aldım :)

spazmol

spazmol

Üye
Beta 4 e gectim ama alpha 2nin akiciligi yok begenmedim tekrar alpha geçiyorum :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Kardes benim basima geldi aynisi teli kapatip recoverye girip romu tekrardan kurdum cozuldu..build propuda degistirip uzerine gelip permisiona tiklayip ilk alt alta olan 3taneye ve write yazan kutucuga tik koydum rw r r oldu..
Allah razı olsun permissionsa gelmeden yapıyoduk çoğumuz o yüzden olmuyodu neyse sadık arkadaşımız permissionsa gelinide ekler

- - - Eklendi - - -

bide bu build prop süpermiş aklımdaki tek soru işareti 3x kerneli geldiği zaman bu build propu ekleyebilicekmiyiz

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Recovery içinden fix permissions yapmak yeterli romu baştan kurmaya gerek yok.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Root explorer ile system içine kopyalayıp değişimi onaylıyorsun daha sonra basılı tutup permission tıkla karşıma çıkan tabloyu konudaki gibi işaretle.xler işaretli boşluklar değil şeklinde yada dosyayı kopyaladıktan sonra recovery açıp fix permission yapın.

Üst Alt