GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

beyazsayfa

beyazsayfa

Üye

CM9 Beta4 eklentisiz anadan doğmuş gibi maşallah :oke:

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
cm9 b4 den geçtim rahatça hızlanmayı fark ettim ama tek sorun vynsc 3.sürüm gelsede düzelse

bu haliyle bile cm9 dan iyi

loley00

Üye
öncelikle açtığım konulara girin flash player marketten kalkan son sürüm var indirin yükleyin yüksek ihtimal çalışır

- - - Eklendi - - -

aynen sadık hocam şu an build pro yüklü sadece gerisini yüklemedim linaro destekli oc kernel gelir kesinlikle zaten kernelde en son sürüm jb zaten hızlı harbi harbi s3 olmasada s2yle rahat kapışır

- - - Eklendi - - -

ama bu kernelde yılan hikayesi oldu artık sabrım taşıyo :off:j

- - - Eklendi - - -

yanlız sadık hocam anladığım kadarıyla video çekmeyi felan bozuyo kernel

Senin kununfakini denemedim ama adobenn sayfasindan indirdm calismadi eyer seninki kesin calisiyosa hemen donum jb ye

Jok3rxl

Üye
Malesef JB'de Flash çalışmıyor arkadaşlar.

Kerim.

Kerim.

Üye
Ya su vsync mi nedir ne o?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
gpunun belkemiği

- - - Eklendi - - -

bide arkadaşlar bu kerneli yüklüyorum telefon açılmıyor bi yanlışlıkmı yapıyorum anlamadımki

- - - Eklendi - - -

build proprada aynısı oluyo

- - - Eklendi - - -

yüklemeyide doğru yapıyorum 2-3 kezde denedim olmadı

Kerim.

Kerim.

Üye
Gpu nun belkemigi derken?

spazmol

spazmol

Üye
Apollo durduruldu hatası alıyorum ilk defa böyle birşeyle karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bir kontrolcü gibi mesela telefonda oyun oynarken ani dönüşlerde vsync sayesinde kasma yaşamazsın o olmazsa kasma takılma olur

- - - Eklendi - - -

gpunun belkemiği

- - - Eklendi - - -

bide arkadaşlar bu kerneli yüklüyorum telefon açılmıyor bi yanlışlıkmı yapıyorum anlamadımki

- - - Eklendi - - -

build proprada aynısı oluyo

- - - Eklendi - - -

yüklemeyide doğru yapıyorum 2-3 kezde denedim olmadı
benim soruyu cevaplayınız apollo kapanabilir olur böyle şeyler

spazmol

spazmol

Üye
hiç açılmıyor buna ne diyeceksin peki :D

Jok3rxl

Üye
Backup aldıysan onu yükle. Yani kernel ve build.prob'dan öncesine çevir telefonu. Ve önce build.prob'u sonra kernel'i yüklemeyi dene.

- - - Eklendi - - -

Apollo kernel veya build.prob tweak'iyle bi sorun yaşıyor bende de oldu aynısı. Ama PowerAmp kullanıyorum onda bir sorun yok. Sitede var indirebilirsiniz. Eğer Apollo hatası sürekli gelmeye devam ederse TitaniumBackup'la dondurabilir ya da hep kaldırabilirsin

spazmol

spazmol

Üye
tamam dostum sağolasın Winamp proyu denemek istiyorum :)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Kernel kamerayı bozmuyor.kernelin iki versiyonu var birisi telefonun ram belleğinde yer açmak için kameradan vazgeçilmiş ve kullanılabilir ram 359a çıkartılmış. Diğerinde ise kamera normal ram 352 de.

- - - Eklendi - - -

Birde kernel cm10dan önce cm9 için çıkacak şuan yeni kernel ıcsye göre hazırlanıyor daha sonra jbye geçilecek.Yani cm10 daha çok beklicez:(

spazmol

spazmol

Üye
o zaman beta 4 e geçip bekleyelim birazda :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya aslında daha iyi flaş desteğinden mahrum kalmayız hem o zamana kadarda linaro kerneller felan çıkar bende sevmiştim cm10u neyse hem sadık hocam ben jbde flasşpalayeri zorlada olsa çalıştırdım hatta film izliyodum ama sanırım vsync çalışmadığı için renkler felan oluştu dondu felan dahada uğraşmadım ve lütfen soruma cevap verin ben neden build probo kerneli değiştirince telefon açılmıyor sadece kernel yüklesemde yada sadece build propu yüklesem sonuç değişmiyo soruna anlam veremedim

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye

cm 10 a2 oc 1.8 kernel + swap + build.prop aldigim sonuc budur :)

Jok3rxl

Üye
Ali rom'u baştan kur format system yaparak. Telefonu kurduktan sonra ilk build.prob'u yap yeniden başlat. Ardından kernel'i flash'la bu şekilde olması lazım.

serhan190754

Üye
Arkadaşlar acil yardımınız gerekiyor, herşeyi eksiksiz yaptım telefonu açtım kuruldu herşey falan. Performans Modu(build.prob) yaparken oot explorer ile system içine kopyalayın ve dosya değişimini onaylayın. bunu onayladım İzinleri rw-r-r şeklinde ayarlayın.
[x][x][ ]
[x][ ][ ]
[x][ ][ ] şeklinde olacak.
4)Telefonunuzu yeniden başlatın
bu kısmı yapamadım telefonu kapadım tekrar açamıyorum samsung galaxy wonder yazısından sonra siyah ekran geliyor kalıyor öyle :/ Acil yardımınız gerekli arkadaşlar.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Arkadaşlar acil yardımınız gerekiyor, herşeyi eksiksiz yaptım telefonu açtım kuruldu herşey falan. Performans Modu(build.prob) yaparken oot explorer ile system içine kopyalayın ve dosya değişimini onaylayın. bunu onayladım İzinleri rw-r-r şeklinde ayarlayın.
[x][x][ ]
[x][ ][ ]
[x][ ][ ] şeklinde olacak.
4)Telefonunuzu yeniden başlatın
bu kısmı yapamadım telefonu kapadım tekrar açamıyorum samsung galaxy wonder yazısından sonra siyah ekran geliyor kalıyor öyle :/ Acil yardımınız gerekli arkadaşlar.

aynen sırası felan doğru ama bi terslik oluyo

Üst Alt