GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Undinex3

Üye
CWM recovery e girin(tel kapalıyken ses açama+home+power basılı tutun.)Orada seçenekleri görünce anlarsınız.

girmiyor şuan ya defalarca denedim ekran kararıyor sonra samsung yazısı geliyor ama bırakmadım hiç bu sefer de bi kararıyor bi samsung yazıyo nerde bırakırsam bırakayım telefon açılıyor

spazmol

spazmol

Üye
ilk olarak cwm yuklumu 2. Olarak da tel kapalıyken ses açama+home+power basılı tutun samsung yazısı geldikten sonra power a basmayi bırakıp diğerlerine basmaya devam edeceksin

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen onu söylemeyi atlamışım.Power tuşuna basılı tutunca sürekli reset atıyor.

Undinex3

Üye
evet yüklü ay tamam ben powera basmaya devam ediyordum oldu şuan yüklüyor bakalım herangi bi sıra yok dimi iki dosyayıda yükleyebilirim istediğim sırayla ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle rom dosyasını yüklemeniz daha iyi olur çünkü gapps dosyasındaki bazı google uygulamaları rom üzerindede bulunuyor.Örneğin "ara" programı.Rom üzerinde eski bir versiyon yüklü eğer romu sonra kurarsanız bazı uygulamaların eski versiyonları ile karşılaşabilirsiniz.Yani gapps dosyası bazı olmayan google uygulamalarını yüklüyor ve aynı zamanda bazı uygulamaları güncelliyor.

Undinex3

Üye
tamam o şekilde yaptım şansıma ama 3. adımı pek anlamadım ve onun hakkında birşey yaptığım söylenemez benim yada yaptımda farkında değilim bilemiyorum şuan açılış yerinde dairesi dönüyor hani ama 10 dakikayı geçti şaun vede hala aynı ekranda :/

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
3.Adımı atladğınız için açılmıyor.Tekrar cwm recovery sine girin ve ilk açılış ekranında wipe data'yı görürsünüz hemen altındada wipe cache'i.Onları seçin sonra advanced'ı seçin wipe dalvik cache'i seçin.Daha sonra yine ilk ekrana geri gelip mounts and storages'e girin orada format system'e basın.sonra romu aynı şekilde yükleyin.

- - - Eklendi - - -

Eğer wipe işlemlerini yapmazsanız açılış ekranında kalabilir yada brick olabilirsiniz.Kendinizi şanslı sayın.Eski rom dosyaları ve yenileri biraraya gelince telefonunuzu brick yapabilir.

- - - Eklendi - - -

Konuya cm9 konusundaki yükleme videosunu ekledim.CM9 ve CM10 kurulumu tamamen aynı olduğu için yararlı olacağını düşündüm.Videoyu izleyip nerede hata yaptığınızı bulabilirsiniz.

Undinex3

Üye
3.Adımı atladğınız için açılmıyor.Tekrar cwm recovery sine girin ve ilk açılış ekranında wipe data'yı görürsünüz hemen altındada wipe cache'i.Onları seçin sonra advanced'ı seçin wipe dalvik cache'i seçin.Daha sonra yine ilk ekrana geri gelip mounts and storages'e girin orada format system'e basın.sonra romu aynı şekilde yükleyin.

- - - Eklendi - - -

Eğer wipe işlemlerini yapmazsanız açılış ekranında kalabilir yada brick olabilirsiniz.Kendinizi şanslı sayın.Eski rom dosyaları ve yenileri biraraya gelince telefonunuzu brick yapabilir.

- - - Eklendi - - -

Konuya cm9 konusundaki yükleme videosunu ekledim.CM9 ve CM10 kurulumu tamamen aynı olduğu için yararlı olacağını düşündüm.Videoyu izleyip nerede hata yaptığınızı bulabilirsiniz.
Evet oldu son dk brickten kurtardım sanırım çok saolun :)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonumu servise verdiğim için pazartesiden itibaren yaklaşık 1hafta kadar internete giremeyebilirim.Sorularınız cevapsız kalırsa şimdiden özür dilerim.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
geçmiş olsun hocam ne oldu telefonunuza? 1 hafta elimden geldiğince bende yardımcı olmaya çalışırım siz yokken

spazmol

spazmol

Üye
bende bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

Jok3rxl

Üye
Aynen biz deneme yanılma yöntemiyle baya bi ilerlettik durumu elimizden geleni yaparız ;)

swapl

Üye
arkadaşlar ben orjinal sürüme dönmek istiyorum yardımcı olur musunuz cwm ile yedekleme yapmıştım? yardımcı olursanız çok seviinirim

Jok3rxl

Üye
arkadaşlar ben orjinal sürüme dönmek istiyorum yardımcı olur musunuz cwm ile yedekleme yapmıştım? yardımcı olursanız çok seviinirim

Konuda Orjinal Rom'a geri dönme başlığındaki adımları uygulayınız

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun hocam ne oldu telefonunuza? 1 hafta elimden geldiğince bende yardımcı olmaya çalışırım siz yokken
Ahizesi çalışmıyor.Samsung servisi yaklaşık 1hafta içinde tamir olur dedi.Umarım fazla sürmez.

- - - Eklendi - - -

Konuda orjinal roma dönme hakkında 2 yöntem var.Ayrıca odin yöntemi için videolu anlatım mevcut.

swapl

Üye
arkadaşlar bulamadım orjinal romu linki atsanız ya da bi yardımcı olsanız? bu cwm ile eski haline döndüremiyo muyum nasıl yapmam lazım?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
cwm ile eski haline döndürme ve odin ile döndürme ana konunun en altında var.Her iki yöntemide kullanabilirsiniz.Cwm recovery girin rom yüklerken yaptığınız wipe ve format işlemlerini yapın ve backup and restore kısmından restore basın karşınıza yedekleme tarih ve saati ile isimlendirilmiş yedek dosyaları listelenir.Eğer tek bir yedek aldıysanız sadece bir tane vardır zaten.Onu seçin.Yükleme tamamlanınca telefonunuzu açın.

karacocuk86

Üye
arkadaşlar sağ üstte batarya göstergesinin yanın da saat'i göstermiyor onu nasıl ayarlarız yardımcı olabilecek varmı ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Allah Allah bende gösteriyo :hmmm ayarlar sistem durum çubuğu saati gösteri tikle tamam

esokmen

esokmen

Üye
TEşekkürler

Üst Alt