Dejavuex
Üye
teşekkürler ama zaten benim konunun birinde apk var en son sürüm googlenin eline bakma açtığım konuya bak yükle arkadaşlar tekrar belirteyim alpha 3 gerçekten çok başarısız şu an çünkü alpha 2 şu an alpha 3'ün yanında beta sayılır o yüzden alpha 3 ü yüklemeyin çok sorun yaşarsınız ki yaşamışsınızda
aynen cm9'a bayılıyorum ama bunu demem cm10'a haksızlık eder çünkü arco sadece cm9la 8-9 ay uğraştı daha 2 aydır felanhem cm9 hem cm10'la uğraşıyo ama onunda yapmak istediği cm9'u artık bitirmek ve cm 10 10.1 felan yani bu ara başı kalabalık kafasıda karışmışDeneyip görmekten zarar gelmez yedeklerimizi alıp baktık ama sonuç olumsuz alpa3 gördüğümde nasılda sevinmiştim hele şükür dedim ama hüsranla bitti neyse artık diğer sürümü beklicez belki CM9 yeni yıla süprizle girer
aynen cm9'a bayılıyorum ama bunu demem cm10'a haksızlık eder çünkü arco sadece cm9la 8-9 ay uğraştı daha 2 aydır felanhem cm9 hem cm10'la uğraşıyo ama onunda yapmak istediği cm9'u artık bitirmek ve cm 10 10.1 felan yani bu ara başı kalabalık kafasıda karışmışyoksa böyle alpha 2den sonra böyle bişey paylaşmazdı şaka bi yana işin zorluğunu anlayın
arkadaşlar arkadaşın galaxy w ye rom ykliiyecez stock romdan memnu değil restart atıyor telefon sureklı.link atabilecek varmı acaba.
- - - Eklendi - - -
ses acma power home tusuna basılı tutuyorum samsung yazısı gelip gelip gidiyor odin mod açılıyor telefonda acılıyor ama onceden yaptığım root sonrası rm acılmıyor.ne yapmam gerek
Arkadaşlar ben eski kernelli a3 ü yükledim en büyük fark pil performansı, bana gerçekten daha iyi geldi kamera sıkıntısı dolayısıyla kernel 3 ü hiç denemedim. Apn sorunu ise uçak modunu açıp kapatınca düzeliyormuş onuda yeni öğrendim.
Arkadaşlar cyanogenmod 10 stabil sürümü ne zaman yayınlanır tahmini olarak
bu gidişle 2013 e kalma olasılığının yüksek olduğunu söyleyebilirim ancak yeni yıldan önce cm9 nightly sürüm çıkarsa bizi çok rahatlıkla cm10 stabil sürümüne kadar idare eder
Bende gayet güzel ve hızlı çalışıyor ama vold fstab atarsam açmıyor birdaha onu atmıyorum sorunsuz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?