Kasma ve donmalar için arkadaş yeterince açıklma yapmış ama bende ekleyeyim google talk email gibi üzerinde gelen uygulamalar oldukça ram tüketimine sebeb oluyor.Sana tavsiyem titaniumbackup kullanarak onları dondurman yada kaldırmandır.Ayrıca musicfx ve awesome beats isimli 2 ekolayzer programı var ikisinide ihitiyaç yok beats audio yükle mis gibi

Bunları yap bide daha önce yorumlarda paylaşılan bir kernel linki var onu yükle oc/uv kerneldir.1,4 işlemci bana yeter desen bile uv(undervolt) sayesinde batarya performansı bayaa artıyor.
Görüntülü görüşme konusunda hiçkimsenin birşey yapabileceğini sanmıyuorum çünkü bu bir sorun değil esksiklik.Google android sisteminin kaynak kodunu her ne kadar açık tutsada bazı şeyleride para kazanabilmek için kendine saklıyor.Görüntülü görüşmede bunlardan birisi.Bu yüzden android kaynak kodları kullanılarak oluşturulan hiçbir custom rom görüntülü görüşmeyi desteklmiyor ne yazıkki.Belki bir ihtimal geliştiriciler google kaynağı olmadan 3g görüntülü görüşme sistemini kendileri yazarlar yada gingerbeard üzerinden port edebilirler ama şuanda bu şekilde bir çalışma henüz yok.
USB Tetheringle çalışmalar halen devam ediyor ancak yeni sürümde USB Tetheringin çalışacağna garanti verebilirim.
Eğer arconun github'ını takip ederseniz heran gelişmelerden daha yayınlamadan önce haberdar olabilirsiniz ve çalışmaların aktifliğini takip edebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Henüz onu çözebilenimiz yok.Hem romun orjinal kaynağından hemde xda forumundan ingilizcemin yettiği kadarıyla bilgi edinmeye çalıştım.Ama bu konuda bir sonuca ulaşamadım ne yazıkki.