Galaxy W GT-i8150 Android 4.0.4 EHNDROIX Rom (Resmi Stabil Sürüm - 12.09.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

KELGER

KELGER

Üye
nasıl ihtiyaç yok şarjı içiyor.
Usb tether çalışmıyor.
Görüntülü arama yok belki yeni sürümde bunları giderirler.
Birde şu ram sorununa çözüm bulsalar iyi olur.
Kardeş senin bildiğin başka android 4 lü ve yukarıdaki hataları da olmayan rom varmı.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
BAK KARDEŞİM cm9 gibi romlar kullanıyosan bazı şeyleri bilmen lazım bunu herkese anlatıyorum herkez yapabilir kesinlikle bir sorun olmaz telefon hızlanır ram boşalır ram boşaldığı için şarjda daha uzun gider yapacaklarınızı söylüyorum
1_ayarlara giriyorsunuz,sonra geliştirici seeçeneklere girdkten sonra en aşağı inip etkinlikleri saklama kutusunu işaretliyoruz ve geri tuşu ile uygulamarı kapatıda işaretliyoruz geri diyip performansa tıklıyoruz bellek yönetimine giriyoruz zram tıklayıp26% nesneleri temizle ksm yide işaretliyoruz yani iki seçeneğide geriye tıklayıp 16 bit şeffaflığı işaretliyoruz telefon hızlandığı gibi şarjıda daha uzun gidiyor memory booster gibi uygulamaları kullanmamızda yararda var ve rom süper ics 4.0 bedava bulmuşsunuz beğenmiyosunuz romda gayet güzel kasmaların aynısı orjinal romdada yaşıyordum icsde donma daha az. görüntülü konuşma istiyosan 2.3.6 dan başka rom kullanamazsın resmi ics wondere gelmedi usb tetheringde eminim düzelecektir şarj konusuda.

t_gun

Üye
KELGER

KELGER

Üye
eyvallah anlattıkların için saol.
belki görüntülü görüşmeyide hallderler.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Kasma ve donmalar için arkadaş yeterince açıklma yapmış ama bende ekleyeyim google talk email gibi üzerinde gelen uygulamalar oldukça ram tüketimine sebeb oluyor.Sana tavsiyem titaniumbackup kullanarak onları dondurman yada kaldırmandır.Ayrıca musicfx ve awesome beats isimli 2 ekolayzer programı var ikisinide ihitiyaç yok beats audio yükle mis gibi :D Bunları yap bide daha önce yorumlarda paylaşılan bir kernel linki var onu yükle oc/uv kerneldir.1,4 işlemci bana yeter desen bile uv(undervolt) sayesinde batarya performansı bayaa artıyor.

Görüntülü görüşme konusunda hiçkimsenin birşey yapabileceğini sanmıyuorum çünkü bu bir sorun değil esksiklik.Google android sisteminin kaynak kodunu her ne kadar açık tutsada bazı şeyleride para kazanabilmek için kendine saklıyor.Görüntülü görüşmede bunlardan birisi.Bu yüzden android kaynak kodları kullanılarak oluşturulan hiçbir custom rom görüntülü görüşmeyi desteklmiyor ne yazıkki.Belki bir ihtimal geliştiriciler google kaynağı olmadan 3g görüntülü görüşme sistemini kendileri yazarlar yada gingerbeard üzerinden port edebilirler ama şuanda bu şekilde bir çalışma henüz yok.

USB Tetheringle çalışmalar halen devam ediyor ancak yeni sürümde USB Tetheringin çalışacağna garanti verebilirim.

Eğer arconun github'ını takip ederseniz heran gelişmelerden daha yayınlamadan önce haberdar olabilirsiniz ve çalışmaların aktifliğini takip edebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Tesekkurler hallettim.

bir sorum daha olacak arkadaslar. Sallayarak uygulamalari kapatma konusunda bir bilgi var mi? Yazilanlari okudum bir sey goremedim.

Henüz onu çözebilenimiz yok.Hem romun orjinal kaynağından hemde xda forumundan ingilizcemin yettiği kadarıyla bilgi edinmeye çalıştım.Ama bu konuda bir sonuca ulaşamadım ne yazıkki.

loley00

Üye
Sizce cm9 8. Surummu yoksa bu rommu?

t_gun

Üye
bende ehndroix konusunu açana mesaj attım. cevabını bekliyorum. bakalım bir şey diyecek mi?

loley00

Üye
Bisey daha sormak istiyorum telefona surekli rom yuklemenin bi sakincasi olurmu?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hayır doğru yüklediğiniz sürece bişey olmaz fakat wipe ve system formatları yapmanızda fayda var ewet bu cm9 build 8 zaten endhoroix ayrı bir rom değil cm9 tabanlı cm9 un daha geliştirilmişi :D

- - - Eklendi - - -

pardon loley kardeş yanlış okumuşum ewet dediğim gibi endhoroix cm9un geliştirilmiş hali kıyaslamaya gerek bile yok adı üstünde geliştirilmişi

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ali58_58

Ali58_58

Üye
xdaya açmış :D

- - - Eklendi - - -

pardon
atmış

berkayaslan97

Üye
Kasma ve donmalar için arkadaş yeterince açıklma yapmış ama bende ekleyeyim google talk email gibi üzerinde gelen uygulamalar oldukça ram tüketimine sebeb oluyor.Sana tavsiyem titaniumbackup kullanarak onları dondurman yada kaldırmandır.Ayrıca musicfx ve awesome beats isimli 2 ekolayzer programı var ikisinide ihitiyaç yok beats audio yükle mis gibi :D Bunları yap bide daha önce yorumlarda paylaşılan bir kernel linki var onu yükle oc/uv kerneldir.1,4 işlemci bana yeter desen bile uv(undervolt) sayesinde batarya performansı bayaa artıyor.

Görüntülü görüşme konusunda hiçkimsenin birşey yapabileceğini sanmıyuorum çünkü bu bir sorun değil esksiklik.Google android sisteminin kaynak kodunu her ne kadar açık tutsada bazı şeyleride para kazanabilmek için kendine saklıyor.Görüntülü görüşmede bunlardan birisi.Bu yüzden android kaynak kodları kullanılarak oluşturulan hiçbir custom rom görüntülü görüşmeyi desteklmiyor ne yazıkki.Belki bir ihtimal geliştiriciler google kaynağı olmadan 3g görüntülü görüşme sistemini kendileri yazarlar yada gingerbeard üzerinden port edebilirler ama şuanda bu şekilde bir çalışma henüz yok.

USB Tetheringle çalışmalar halen devam ediyor ancak yeni sürümde USB Tetheringin çalışacağna garanti verebilirim.

Eğer arconun github'ını takip ederseniz heran gelişmelerden daha yayınlamadan önce haberdar olabilirsiniz ve çalışmaların aktifliğini takip edebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Henüz onu çözebilenimiz yok.Hem romun orjinal kaynağından hemde xda forumundan ingilizcemin yettiği kadarıyla bilgi edinmeye çalıştım.Ama bu konuda bir sonuca ulaşamadım ne yazıkki.

bu kerneli yükledim fakat şu an telefonun ekranında fazla biçinde titreme var. Kernelden çünkü bu romda bu sorun yoktu. neyi yanlış yaptım acaba??

Sanırım apex launcherden dolayı bu. Çünkü sadece launcher ayrlarıyla değiştirebildiğimiz kısımlar titriyor. ve tabi ana ekran.şimdide reset atyor..

iskader

iskader

Üye
Elbette tüm arkdaşlar faydalansın.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
bu kerneli yükledim fakat şu an telefonun ekranında fazla biçinde titreme var. Kernelden çünkü bu romda bu sorun yoktu. neyi yanlış yaptım acaba??

Sanırım apex launcherden dolayı bu. Çünkü sadece launcher ayrlarıyla değiştirebildiğimiz kısımlar titriyor. ve tabi ana ekran.şimdide reset atyor..

Bilmiyorum kernelin birkaç farklı sürümü var diğerlerini deneyin.Ben v2.2 sürümünü kullanıyorum ve sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: berkayaslan97

kerocan82

Üye
arkadaşlar wonder için şuan en güzel rom bu mudur? ayrıca bu rom türkçe mi ?

t_gun

Üye
arkadasım en iyi rom bence bu. kullanıyorum gayet memnunum ve evet türkçe. bence tereddüt etme yükle.

kerocan82

Üye
arkadasım en iyi rom bence bu. kullanıyorum gayet memnunum ve evet türkçe. bence tereddüt etme yükle.
peki dostum çalışmayan herhangi bir uygulama varmı. bende şuan 2.3.6 orjinal rom var ve hiç memnun değilim bunu yüklersem tel hızlanır mı? kamera vb herşey çalışıormu tüm uygulamaları destekliomu kararısızım

Üst Alt