ledayi2000
Üye
evet vold.fstab adlı dosya ile mümkün 2.3.6 rom larda denedim sorun yoktu fakat bu yeni romda telefon açılmıyordu genelmidir bilmiyorumArkadaşlar bi arkadaş sormuş bende sorayım micro sd kartı sdcard olarak gösterebiliyormuyuz.
arkadaşlar iyi günler. acaba görüntülü görüşme için bi gelişme varmı.yada alternatif bi öneri.
Arkadaşlar bi arkadaş sormuş bende sorayım micro sd kartı sdcard olarak gösterebiliyormuyuz.
Romu yukledim ama tel kasiyo ve android assitanda baktim ram kullanimi cok fazla 50 mb yer var sadece sizdede.bolemi yada sadik bazi uygulamalari kaldirdim demissin hangi uyugulanalari kaldirdigini.solermisin
Bi sorum daha olucak ben netten .apk uzantili dosyalari indiriyorum ama telde .txt olarak gorunuyo ve yuklenmiyo bunu nasil cozebiliriz
Evet yine ben. Şuanlık her şey çok.güzel gidiyor ama şöyle bi sıkıntı var ki flash player. Telefonda yüklü sanırım ama kabul etmiyor
Sitelerde get flash player uyarısı alıyorum
Bunu nasıl çözebilirim? İkinci olarak da DNS ayarı yapabiliyor muyuz? Kurcaladım ama sistem ayarlarında öyle bir şey yok sanırım
Adobeyi sormaya gerek yokmuş biraz daha kurcalayınca çözdüm sorunu. Ama dns işi hala stabil
ileti gönderirken türkçe karakter kabul etmiyor ben telefonda oyun oynayamaz oldum artık eski roma döndüm sorun düzelmedi android 2.3.6 daha iyiydi
DNS konusunda hiçbir fikrim fikrim yok.Daha önce ne stock romda nede cm9 üzerinde dns ayarları lazım olmadığı için denemedim.
- - - Eklendi - - -
Türkçe karakter yada oyunlarla ilgili bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.USB Tethering çalışan bir roma geçip odin ile yada konunun en altında anlattığım yöntemle orjinal roma döndüğünüzde sorun düzelecektir.
dediğini yaptım odin ile rom yükledim ama sorun devam ediyor düzelmedi
arkadaşlar bu romda casus yazılım var bilginize.Nettools programı ile ki link şuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.. test ettim var.orjinal roma döndüm temiz çıktı
en son orjinal romu nereden bulurum gs-w i8150
sadık kardeş sanırım virüs arkadaşın yüklediği bişeyden geçmiş ben direk romu esed nod 32den tarattım hiç bişey çıkmadı rom dosyaları temiz. hem bu enhorix rom neredeyse ünlenmiş çoğu telefona romu var. virüs olsa xda çoktan çalkalanırdı bu arada güncelleme ile süper oldu sadık kardeş şarj içinde juice defender adlı programı kurdum gayet iyi şarj tasarrufu yapıyor + benim görüşümmü bilmem sizde deneyin telefon 1.2 ghzde daha hızlı çalışıyorgpu oluşturma desteği ile tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?