sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
ve ben hiç bişi anlamadm
sanırım işlemci modlarından yada voltaj derecelernden bahsediyorsun.. aslında ben stock kernelde de powersave falan her ne varsa elleyp degistirmedm çekindim.. hangisi ne işe yarar pek anlamıyorum..link teki site de ingilizce ...ve benm ingilzcemde eskisi kadar iyi degil malesef :S
Kerneli nasıl yüklüyeyım desem ayıp olurmu ??
Bildiğin üzere şuan rebel rom var bu kerneli yuklesem açılmıcak senin dedigine gore... once ehndroix yukleyip sonramı kernellemem lazım.. bu kernel 2.2 bfs olan ds karta atıp external yani harici cwm ile chose zip şeklindemi yuklemeliyim..
Sarj sizdede cok cabk azaliyomu takir takir iniyo yuzdeler
ok oldu çok tşklerOdin ile stock rom flashlayin cwm recovery side kalkmis olacaktir.
REMICS romunu denemedim ancak hersey s3 gorunumu haline getirilmis bir rom.Genel olarak s3 temali cm9 romu gibi birsey.v1 kerneli oc ve uv desteklemiyor.Ve uzerinde gereksiz bircok sey var.V2.2 uzerinde oc ve uv destegi mevcut ayrica cfs ve bfs destegide mevcut.Yani bazi eklemeler ve cikarmalar var v2.2 de.Performans icin en iyisi v2.2 kerneli.Ama stabilite icin en iyisi romla birlikte gelen kernel veya v1.tmmm ehndroix yukleyıp sonra v2 ile kernellicem.. Peki v1 kerneli stabil oldugu kanıtlanmıs birsey sizce v2 neden kurmalıyım v1 de oc olayımı olmuyor yada ne artısı var v2 nin v1 in sarjı da az kullandıgını duymustum .. ? ayrıca kernell sayfasında herkes remics die bir romdan bahsedior bn hiç bir fikrim yok o romla ilgili sen ne dersn ? tşkrlerr
aslında s3 teması bence apexten daha iyi olabilir..senden rica etssem bir ara bu remicsi tecrübe edebilirmsn.sen bzm kadar ugrasmassın heraldesenin onerin olan v2.2 bfc sanırım onunla deniyecem bi kaç güne ayrıca seçeneklerde 16 bit şeffaflık bide bir seçenek daha vardı onları işaretlersek daha performanslı olur diye bir sey okumustum sen ne dersn ? kernel içinde wipe data wipe cash yapılacakmıdır ?_ çk soru sordum ama aşırı faydalı oluyor çok teskrler.. umarım diger arkadaslarada faydalı oluyorumdur..
Awesome Beats uygulamasi var menude.Kastedilen bu.Beats Audio Ekoylayzer denilmiş ben goremedim
ustalar rom u indirdim sd karta attım yukleme talimatlarını yaptım "install zip from sdcard/choose zip from sdcard", yapıyorum indirdigim romu tıklayınca ama dosya yok diyor neden acaba yardım ayrıca benım aldıgım cvm backup icinde aynısını soyluyor yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?