Karşılaştırma Galaxy W Ekran Kendi Kendine Dokunuyor

Sponsorlu Bağlantılar

bursam16

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W Ekran Kendi Kendine Dokunuyor
Arkadaşlar herkeze merhaba benim şöyle bir sorunum var telefonun orjinal bataryasi şarj olmuyordu bende gitt yeni batarya aldim fakat simfi ekran kendi kendine dokinuyot durup duruken twit falan intagram falan giriyor bide şarj adaptörünüde değiştirdim bununla alakası varmıdır ?

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
Cihazını Şarzda kullanma...Orjinale yakın bir şarz aleti al yada orjinal...eğer sorun devam ederse ya bataryadandır.yada cihazdandır.ama önceden böyle bir sorun yoksa bataryanın orjinal olup olmadıgında kontorl et.

bursam16

Üye
    Konu Sahibi
batarya orjinali vardı fakat akşam takiyorum sabah bir bakiyorum %10 oluyor bazen %75 oluyor . bende bu yuzden yeni bir batarya aldim simdi bir sorun yok fakat htc nin orjinal şarjini takip kullaniyorum hic bir sorun yok 15 tl ye şarj aleti aldim onu takinca gene sapitiyor telefon :D sanırsam orjinal şarj aleti kullanmadığım için telefon böyle oluyordu

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
Ewet bundan dolayı bir sorun olabilir..bende ext sd sorununa bi çözüm bulsam cok güzel olucak

bursam16

Üye
    Konu Sahibi
ne sorunun var belki elimden bir yardim gelir ?

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
Oyun yükleyeceğim fakat kendi hafızası 1.7 gb yetersiz kalıyor .External sdyede yüklenmiyor.Rootta var ama nasıl yapacagmı bulamadım bi türlü

genco15

genco15

Üye
Gl to sd olması lazımdı programın adı playden indir kullanımı basit ext sd ye taşır oyunu

Üst Alt