Galaxy W Bravia Engine 2

Sponsorlu Bağlantılar

slvestre-99

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W Bravia Engine 2
BRAVIA ENGINE 2 nedir

Yüksek başarı oranına sahip BRAVIA ENGINE'i temel alan ikinci nesil işlemciler (BE2), kontrastı artırmak, ayrıntıları zenginleştirmek ve diyagonal çizgileri düzeltmek için bir Tam Dijital İşlemci ve yeni dört işlem aşaması kullanır.

Kisacasi Bravia Engine ekranin canliligini kontrastini fps sini kalitesini arttirir daha net bir goruntu saglar zaten yuklediginizde hemen goreceksiniz farkini neyse yuklemeye gecelim KONUYU TAKİP EDELİM YAKİNDA BRAVİA ENGİNE 2 PRO VE BRAVİA ENGİNE 3 CİKACAK

Bravia Engine 2 linki:

Gerekli araclar:
Root gereklidir
Root explorer programi

Yuklenisi:

braviaengine2.zip dosyasini acin

Actiginiz dosyada app etc ve lib dosyalari var

Etc klasorunun icinde 4 dosya var onlari telefonunuzdaki system/etc klasorune kopyalayin kopyaladiginiz dosyalarin permissionlarini assagidaki gibi ayarlayin
(X carpili olan yerde isaretli olacak)

X][X][]
[X][][]
[X][][]. Boyle yapin ok diyin kaydedin

Lib klasorunun icindeki dosyalarida ayni yukarida dedigim gibi system/lib klasorune kopyaladiginiz dosyalarin permissionlarini assagidaki gibi ayarlayin
(X carpili olan yerde isaretli olacak

X][X][]
[X][][]
[X][][ boyle yapin ok diyin kaydedin

3.adim ise braviaengine.zip deki app klasorundeki iki tane apk yı normal sekilde yukleyin yukledikten sonra cwm den fix permission yapin reboot diyin acilsin telefon

BU MODUN YUKLENMESİ YADA SONRASINDA OLUŞABİLECEK SORUNLARDAN MAXİCEP AİLESİ, GELİŞTİRİCİLER YADA PAYLAŞANLAR SORUMLU TUTULAMAZ.SORUMLULUK VE RİSKLER TAMAMEN KİŞİYE AİTTİR.ANLATİM DOGRU VERİLMİSTİR ADİMLARİ SİRAYLA UYGULAYİN

• Beğen
Tepkiler: tcfb ve ladrex84

-Emre

-Emre

Üye
Sağol ama bu işlem uzun gibi ben bi pimp my romdan deniyim =)

erdi_s

erdi_s

Üye
Stock roma da yuklenir mi bu

bartowski24

Üye
cihazi brick yapma ihtimali varmi bunun ?

nike497

Üye
Goruntu iyilestirmenin yaninda performansta dususluk olur mu?

rtaymus07

rtaymus07

Üye
İşlemi yaptım fix permission yaptım ama done! Yazısı çıktı olmadı galiba yada oldumu??

eren2934

eren2934

Üye
Bunun cwm ile yukleneni yaptim paylasirim

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
-Emre

-Emre

Üye
gb sanırım Bravia engine 2 desteklemiyor. Root olsa bile farketmez

Takipçi Satın Al

Üst Alt