Galaxy W Android 4.0+

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W Android 4.0+
Merhabalar. Galaxy W kullanıcıları şuan Galaxy Wnin orjinal bir Android 4.0 veya 4.1 güncellemesi olmadığını biliyorlar. İlk sorum bu Samsung bu konuda açıklama yaptı mı yani Android 4.0 veya 4.1 güncellemesi vermeyecegiz diye? İkinci sorum açıklama yapsada yapmasada yaza kadar yada ilerde verme şansı var mı? İkinci sorum bu value pack güncellemesini kurdum fakat normal value packsiz güncellemeden ne farkı var? Üçüncü sorum telefonu rootlu bıraksam yani root edip unroot yapmasam telefona internet üzerinden erişebilirler mi yada güvenilir olmayan uygulamalar telefona zarar verir mi? Dördüncü sorum teledonu unroot etsem telefonun önceden root edildigi garantide ortaya çıkar mı? Beşinci sorum telefonun hafızasını (2GB olan) hafıza kartıyla degişebilirmiyiz (orjinal romda)? Aslında bu soruyu sormuştum verimli cevap alamadım şuan elimde 2 hafıza kartı var 8GB Class 4 digeride 32GB Classını bilmiyorum ama pcden dosya atarken karta en fazla 3.56 mb/sn yazıyor herhalde class 2. Bana 8 Gb yetmiyor ama 32Gb de class 2 oldugu için fotografta sorun yaratmazda HD video çekerken sorun yaratır mı (en son çektigim videoyu 8gbye çektim 5dklık video 600mb yer kapladı)? Bir sorum daha odinle tekrar orjinal romu yüklesem garanti düzelir mi? Birde orjinal romda şarj sorunu ve telefonun hızını arttırmak için öneriniz var mı?

Heroata

Heroata

Üye
Unrootda garanti gelir.

Orjinal rom yukledgnde tekrar, orjinal rootsuz isen garanti kapsamna girer.

Heroata

Heroata

Üye
Sdswap ile hafiA karti ve sd deiseblr

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Cevap yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt