onu nasil yapicm symbianlarda cok iyi bilgm vardi ama androidlerde bu islere cok yabanci kaldim kisa bi sekilde ozetlersen cok sevinicemCok fazla islemi bi arada yapiyosan ve cok oyun oynuyorsan cm9 kur rahatlarsin![]()
Arkadaşlar arkadaşımız bir şey sormuş siz de direk onu garantiden çıkaracak bilgi veriyorsunuz şak diye. Ne rom sevdanız varmış ya, hiç bilmeyen birisi için tehlikeli olur.
Kardeşim önerim fabrika ayarlarına sıfırlaman ve görev yöneticisini kullanarak açık uygulamaları kapatıp, rami günde 2-3 defa boşaltman. Mümkünse 2 güne bir de telefonu aç-kapa yap.
Arkadaşlar arkadaşımız bir şey sormuş siz de direk onu garantiden çıkaracak bilgi veriyorsunuz şak diye. Ne rom sevdanız varmış ya, hiç bilmeyen birisi için tehlikeli olur.
Kardeşim önerim fabrika ayarlarına sıfırlaman ve görev yöneticisini kullanarak açık uygulamaları kapatıp, rami günde 2-3 defa boşaltman. Mümkünse 2 güne bir de telefonu aç-kapa yap.
Garantiden ciksin da arkadasimiz zarara ugrasin diye demiyorum. Stock romda istedigin kadar ram temizle hicbir ise yaramaz. Ben onun telefondan keyif almasi icin oneride bulunuyorum. Garantiden cikarmayan bi cozum biliyosan soyle de bilelim.
Arkadasim forumda mevcut konular arastir yuklemek cok kolay. Symbian kadar kolay