Galaxy Tab 8inç mi Yoksa iPad mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Tab 8inç mi Yoksa iPad mi
Ben birkaç ay içinde tablet alıcam. Fakat hangi tableti alacağıma karar veremedim.

Galaxy Tab 8inç düşünüyorum çünkü:
  • Taşınabilirlik yüksek,
  • Açık kaynaklı Android kullanması
  • XDA-Developers desteği
  • 3G üzerinden arama
iPad düşünüyorum çünkü:
  • Ekranı yüksek derecede parlak,
  • iOS çok stabil
  • Uzun batarya ömrü
Hangisini önerirsiniz?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tablet alırsam iPad alırım. Sen de öyle yap :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
ipad sorman yanlış bence

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hacı ipad de galaxy tab 10.1 çıktı ona da bak tek farkı ios yerine android 3.1 olması ipadle tıpa tıp aynı boyutlarda

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Hm. Peki iPad AppStore üyeliği ücret gerektiriyor mu?

----------Eklendi @ 01:15:17 ---------- Yazıldı @ 01:14:05 ----------

hacı ipad de galaxy tab 10.1 çıktı ona da bak tek farkı ios yerine android 3.1 olması ipadle tıpa tıp aynı boyutlarda

10.1'in çıktığını biliyorum, fakat yeteri kadar taşınabilir değiller. Uzun seyehatlarde veya dışarıda geziye giderken 10 inçlik tableti elinde taşıyamazsın...

Kedi Yavrusu

Üye
Hm. Peki iPad AppStore üyeliği ücret gerektiriyor mu?----------Eklendi @ 01:15:17 ---------- Yazıldı @ 01:14:05 ----------10.1'in çıktığını biliyorum, fakat yeteri kadar taşınabilir değiller. Uzun seyehatlarde veya dışarıda geziye giderken 10 inçlik tableti elinde taşıyamazsın...
üyelik ücret gerektirmez ama, appstore'daki içeriği tümüyle ücretsiz kullanabilirsin jailbreak yaparak. Androidde ise Android marketi ücretsiz yapmak için root yapılıyor. Aynı amaç yani. Ama uygulama bolluğu, stabillik vs. iPad öneririm. Sorman hata zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt