Galaxy S9'un CAD Görselleri Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S9'un CAD Görselleri Yayınlandı
Samsung'un 2018 amiral gemisi Galaxy S9'a ait olduğu iddia edilen CAD görüntüleri internete sızdırıldı.



Samsung'un 2018 amiral gemisi olması beklenen Galaxy S9'un tasarımı, söylentilere konu olmaya devam ediyor. Özellikle Galaxy S9'un arka tasarımının önemli ölçüde değişeceği yönündeki söylentilerin ardından, akıllı telefonun tasarımı merak konusu olmuştu. Bugün internete sızdırılan görüntülerin ise Galaxy S9'un tasarımına ışık tuttuğu daha ediliyor.



Sızan görüntülere göre Galaxy S9'un arka tasarımında kamera ve parmak izi tarayıcı yerleşimi değişiyor. Daha önce de iddia edildiği üzere parmak izi tarayıcı, dikey olarak konumlandırılmış çift kamera ünitesinin hemen altında yer alacak. Ön tarafta ise alt ve üst çerçevelerin gawS8 ile kıyaslandığında çok daha ince olacağı görülüyor.



Öte yandan tekboloji dünyasının yakından tanıdığı güvenilir bir isim olan Steve Hommerstoffer (@OnLeaks) görüntülerle ilgili kafa karıştıran bir açıklama yaptı. Hommerstoffer twitter üzerinde yaptığı açıklamada, sızdırılan görüntülerin yanlış veya sahte olduğu iddia etti. Steve Hommerstoffer açıklamasında "Yüzde yüz emin değilim ama, güvenilir kaynaklarımdan birine göre bu bilgiler yanlış veya sahte olabilir." dedi.

Samsung Galaxy S9'un 2018 yılında beklenenden daha erken gün yüzüne çıkacağı iddia ediliyor. Galaxy S8 2017 yılı Mart ayında duyurulmuştu ve,Nisan ayında satışa sunulmuştu. En son söylentiler göz önüne alındığında, Galaxy S9'un Şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC 2018) resmi olarak tanıtılmasını kesin gözü ile bakılıyor.
Galaxy S9'un CAD Görselleri Yayınlandı
 


Üst Alt