Galaxy S7 ve S7 Edge’nin suya dayanıklı yapı ile geleceği doğrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S7 ve S7 Edge’nin suya dayanıklı yapı ile geleceği doğrulandı
Samsung’un amiral gemisi Galaxy S7, suya dayanıklı yapı ile sunulacak…

Samsung, 21 Şubat tarihinde etkinlik düzenleyecek ve merakla beklenen iki yeni üst seviye akıllı telefon modelini resmi olarak duyuracak. Samsung’un sunduğu bu modellerden bir tanesi Galaxy S7 adındaki amiral gemisi olurken, diğer taraftan Galaxy S7 Edge adındaki cihaz da amiral gemisinin kavisli ekranlı phablet versiyonu olarak gün yüzüne çıkacak.

Samsung’un Galaxy S7 akıllı telefonu hakkında bilgiler farklı kanallardan gelmeye devam ediyor ve kısa süre önce bazı görseller ve teknik özelliklere dair detaylar da ortaya çıkmıştı. Şimdi de Hindistan’da Zauba adındaki gümrüklü malların takip edildiği site üzerinden oldukça önemli bazı bilgiler gün yüzüne çıktı.

Zauba’da Galaxy S7 (SM-G930F)’ye ait olduğu kaydedilen bazı donanım bileşenleri, Hindistan’a giriş yapmış ve suya dayanıklı mikrofon ve sim slotu gibi bazı bileşenler yer alıyor. “Waterproof” olarak tanımlanan bu bileşenler de cihazın suya dayanıklı olarak sunulacağını doğruluyor.

Samsung, Galaxy S5 amiral gemisini IP67 sertifikası ile suya dayanıklı yapıda sunmuş ancak Galaxy S6 ve diğer üst seviye modellerde ise 2016’da suya dayanıklı tasarıma yer vermemişti. Görünüşe göre Galaxy S7’de suya dayanıklı yapı geri geliyor.

İddialara göre Galaxy S7 akıllı telefon, 5.1″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik Super AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga seti, 4GB sistem belleği, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi, 12MP arka kamera, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi gibi özellikler içerecek.

Galaxy S7 ve S7 Edge’nin suya dayanıklı yapı ile geleceği doğrulandı - MaxiCep

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Bu sefer oldu gibi.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
S6 edge yi sadece pil performansindan dolayi esime verdim . s7 edge 1000 mah kadar daha büyük pil konusunda tadmin eder diye düşünüyorum sirf suya dayanikli oldugundan sony lere yonelecektim . tasarim olarak s6 edge zaten hosuma gidiyor . sabirsizlikla bekliyorum tanitilmasini.
Sanki kamera cikintisi yok gibi s7 de banami öyle geldi

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
S6 edge yi sadece pil performansindan dolayi esime verdim . s7 edge 1000 mah kadar daha büyük pil konusunda tadmin eder diye düşünüyorum sirf suya dayanikli oldugundan sony lere yonelecektim . tasarim olarak s6 edge zaten hosuma gidiyor . sabirsizlikla bekliyorum tanitilmasini.
Sanki kamera cikintisi yok gibi s7 de banami öyle geldi
çıkıntı vardı yine gördüğüm kadarıyla

bmw_m6

bmw_m6

Üye
ben bu resme gore yok dedim ama

Üst Alt