Galaxy S9 ile kalp sağlığı ve tansiyonunuz kontrol altında

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Galaxy S9 ile kalp sağlığı ve tansiyonunuz kontrol altında


Akıllı telefon üretiminin dev ismi olarak karşımıza çıkan Güney Kore kökenli Samsung firması, yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ile Galaxy S9+ üzerindeki sır perdesini Mobil Dünya Kongresi kapsamında kaldırdı.

Galaxy ailesinde Galaxy S5 modelinden beri kalp ritmi sensörüne yer veren şirket, bu sensöre Galaxy S9 ile birlikte tam anlamıyla yeni bir bakış açısı kazandırdı. Yeni cihazlarda kamera lensinin yanına konumlandırılan bu sensör Galaxy S9 ile Galaxy S9+ modellerinin her ikisinde de aynı yere konumlandırılmış durumda.

Samsung Electronics ve California Üniversitesi (UCSF) geliştirilmiş olan My BP Tab uygulaması bu sensör üzerinden kullanıcıların kan basınçlarını ve stres düzeylerini anlık olarak izleme imkanını tanıyor. Günlük sağlığı iyileştirmek adına geliştirilen bu uygulamanın, Galaxy S9 ile Galaxy S9+ modellerine yerleştirilen optik sensör sayesinde kan basıncınızı harici bir donanım olmaksızın akıllı telefonlarınızla ölçebiliyorsunuz.

Bu uygulama ilk olarak 15 Mart itibariyle Google Play Store'da yayınlanıp indirilmeye sunulacakken, tüm tansiyon ve stres seviyelerini ölçmenin yanı sıra, egzersiz, uyku ve diyet bilgilerinize de tek bir rapor üzerinden erişmenize imkan tanıyacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136


Üst Alt