Haber Galaxy S7 Arayüzü iOS'ten Daha Akıcı Olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Yazılımsal bir şey sonuçta insan elinin adam akıllı kodlama yapmasına bağlı başak bir şeye bağlı değil.O yüzden yok geçemez imkansız v.s demenin anlamı yok yapabilir de bu tamamen çalışmaya bağlı
İmkansız Demedim Zaten Hocam. Sadece Umudum Yok Diyorum...

yeumyang

yeumyang

Moderator
Sanmıyorum ama bakalım samsung ne yaparsa iphone rekabetinden yapar ben daha hızlıyım demek için olabilirde bekleyip görelim

alical33

alical33

Üye
Şu an bile s6 dan sonra li tw ios dan akıcı zaten ios un stabilite konusunda bi esprisi kalmadı hele ki ios 9 ile 3 ayı aşkın zamandır note 5 kullanıyorum bu süre içinde telefona 3 4 kez güncelleme geldi hiç sıfırlamadım ve her hangi bir stabilite sorunu ile karşılaşmadım ios un namı var tw nin de adı çıkmış ama işler tersine döndü artık.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
asphalth 8 den ciktiktan sonra ana menüde 5 sn beklememek için bile iphone alınır

byAndroid

byAndroid

Üye
asphalth 8 den ciktiktan sonra ana menüde 5 sn beklememek için bile iphone alınır
Saf Android te öyle sorunlar yok. Ama özelleştirilmiş arayüzlerde dediğin olabilir. Gerçi amiral gemi kullanmadım hiç oyunlarda deneme fırsatı olmadı ama g2 de browser yaparken ana menüye dön dediğinde bile 3-4 ama bekletiyor menünün yüklenmesi için. Ama benim Gm 4g de hiç öyle şeyler yok anında döner menüye asphalt da denemedim ama oyun vs. Lerde hiç sıkıntı yavaşlama takılma yaşamadım
Menü bekletme olayı biraz arayüzün ağırlığından ve ram yetersizliğinden kaynaklanıyor

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
o kadar bütçe benim olsa samimi söylüyorum ikinci el nexus 5 alırım gm4g almaktansa

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bendede 1150 bütçe var. bakıyorum artık önümüze ne çıkacak

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
5s de kullanma fırsatım oldu şu an Z3 kullanıyorum az çok biliyorum o platformu

byAndroid

byAndroid

Üye
Nexus 5 ile ne kamera performansı nede şarj performansı işe yaramaz zaten oyun da oynamıyorum. Gm 4g diğer normal kullanıma yetiyor şarjda iyi güncellemelerde geliyor. İnsta, twitter, wp, haber okumaya Snapdragon 800e hiç gerek yok :D

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bende lg g3 bakıyorumda 2k ekranı yüzünden istemiyorum.
galaxy j7 ye yoneliyorum bu aralar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Haha touchwiz iOS'i geçecek :ehe

phasan

phasan

Üye
biri kapalı sistem biri acık anlayana

atakanokur

atakanokur

Üye
Android le Windows birbirine benziyor ikisinide ilk aldğımızda hızlı olur program yükledikçe hantalaşır format gereği duyarız ama ios da o istek yok sadece şarjı pek iyi değildir ama unutmayın şarj hızlı gidiyorsa sorun sizdedir 3-4 saat gidiyorsa sürekli kullanmanızdan kaynaklıdır

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN ve phasan

Koradam

Üye
Android le Windows birbirine benziyor ikisinide ilk aldğımızda hızlı olur program yükledikçe hantalaşır format gereği duyarız ama ios da o istek yok sadece şarjı pek iyi değildir ama unutmayın şarj hızlı gidiyorsa sorun sizdedir 3-4 saat gidiyorsa sürekli kullanmanızdan kaynaklıdır
İçinde az uygulama olup tıkanan ip gördüğüm için bu bilgilerin hem eskide kaldı hemde teorik

Üst Alt