Haber Galaxy S7 Arayüzü iOS'ten Daha Akıcı Olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S7 Arayüzü iOS'ten Daha Akıcı Olabilir
Samsung'un 2016 yılında tanıtacağı amiral gemisi Galaxy S7 modeline ilişkin yeni sızıntılar ortaya çıktı. Galaxy S7 TouchWiz arayüzü iOS'ten daha akıcı olabilir

2015'in sonlarına yaklaştığımız bugünlerde teknoloji dünyasında 2016 yılı için hazırlıkların başladığı haberleri gelmeye başladı. Devlerin kozlarını paylaşacağı 2016'ya sayılı günler kala sızıntı haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Sony ve LG'den sonra bir iddia da pazarın güçlü ekibi Samsung'dan geldi.

Samsung'un 2016 yılında satışa sunacağı amiral gemisi Galaxy S7 için daha önce işlemcisi bölümündeki sızıntıları ile karşınıza çıkmıştık. Şimdi ise Galaxy S7 arayüzü ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Samsung'un olumsuz tepkilerin odağı olan TouchWiz arayüzü yeni Galaxy modelleriyle birlikte tabiri caizse topladı diyebiliriz. Eski TouchWiz sürümlerine göre daha stabil ve performans açısından daha iyi olan TouchWiz 5.0 gelecek vadediyordu.

iOS'ten hızlı olacak!
Gelen bilgilere göre Mobil Dünya Kongresi 2016'da Samsung yeni TouchWiz arayüzünü tanıtacak. Galaxy S7 ile gelmesine kesin gözüyle bakılan yeni TouchWiz'in iOS'ten daha hızlı olacağı söyleniyor. Bakalım piyasadaki en hızlı tepki veren arayüz olarak gösterilen iOS'e karşı yeni TouchWiz nasıl bir performans sergileyecek?

<SDN>

Koradam

Üye
Tw konusunda Samsung epey ilerledi zaten sadece eski unu kaldı onuda temizler kanımca

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Arayüz hızlı olsa da yinede kendi uygulamaları ile çok şişkin bir ROM gelecektir bence bu da her halükarda bir sure sonra yavaşlamaya neden olacaktır

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Hiç Ümidim Yok Ama Hayırlısı.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
İmkanı yok. İlk zamanda kıyaslansa bile zamanla düşecektir.

smh60

smh60

Üye
İosu geçemez

smh60

smh60

Üye
Karşılaştırmalar öyle demiyor :)
2-3 yıl boyunca o hızını koruyabileceğini sanmıyorum :) bi tane karşılaştırma bende izledim uygulamalarına göre farklılık gösteriyor tarayıcı olarak İOS fark atmış ama tercih sunsalar 6S mi Nexus 6P mi diye nexus tercih ederim İOS a ısınamadım oldu bitti.

MaxipmaN

Üye
3 hafta once ios 9.0 yuklu 6s plus(safari) ile benim note2yi(chrome) google ve bi sitede daha kapistirip sayfa yükleme hızına baktım note2 bariz farkla hizlı actı, ya 9.0 olduğundan ya da safarı çöp :D

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Ne olursa olsun ios ios ios daha iyi çünkü araba parası verdim daha iyi olmalı değil mi? [emoji23] [emoji23]

Abartmayın şu cihazları Android eski Android değil.

Iosun en büyük kamera uygulaması ve 3. Parti uygulamaların çok iyi optimize etmeleri.

Daha iyi daha iyi değil tamam iyi biliyoruz.

Akıcı cart curt diyorsunuz zaten ev ekranı yok direkt menüye giriyor samsungun bilmem kaç uygulaması bilmem kaç özelliği var o daha seri diye geçmeyin.

Kendim Xperia Z3 kullanıyorum menüde hiç takılma görmedim bunu da not düşeyim dedim.

Şu algıyı bırakın o menüde kasmıyor diye. Android var android var

byAndroid

byAndroid

Üye
Saf Android iosu alır ama diğer özelleştirilmiş arayüzleri bilemem. Onlar bi süre sonra telefonu hantallastiriyor

Koradam

Üye
Sanki İos dan hızlı akıcı olamaz diye bilimsel bir kanun var :D

Koradam

Üye
Kanun Yok Ama Durumu iOS Kullananlar Anlar...
Yazılımsal bir şey sonuçta insan elinin adam akıllı kodlama yapmasına bağlı başak bir şeye bağlı değil.O yüzden yok geçemez imkansız v.s demenin anlamı yok yapabilir de bu tamamen çalışmaya bağlı

Üst Alt