Luck Star
Üye
5.1 e gerek yok diyorum işte. Ben g2 yi lolipopa güncelledim ram sorunu yok aynı şekilde g3 ve one m7 de de sorun yok. Ram yeme sorunu Nexus 'ta 5.0.2 ile ortaya çıktı ve şuan sadece samsung ile dile getiriliyor. Yani diğer cihazlarda da zaten 5.1 yok 5.0.2 de çalışıyor çoğu.Note 3 lü cihaz ön bellekteki rame baksa zaten doğrusu bu onunda 500 mb civarı boş ram vardır tahminimce ama lg g2 de hiç lolipop ta inceleyemedim bişey diyemicem. Yazılımı 5.1 güncelleme ile duzeltecekler ama nexus hariç zaten hiçbir cihaza gelmedi. Samsungda bu kadar hızlı beklemeyin temmuzda gelecekti sanırım.
Vermesin diyen yok istediğini verebilirdi şimdiye kadar. Diğer firmalar bu tür sorunlarda çok hızlı davranıyor mesela htc nin yazılımsal sorunlara anında çözüm bulmasına hayranım. Yine Apple da yazılımsal olarak çok hızlı. Lg ise gözlemlediğim kadarıyla yazılım çıkarmadan önce tüm sorunları hallediyor ve bu yüzden en geç güncelleme alan cihaz lg oluyor ancak bu kimine göre iyi kimine göre kötü. Sony de ise kasıyor ediyor diyen göremedim zaten arayüzü cm serisinden farkı yok bildirim paneli ayarlar vesaire birebir aynı. Tek şikayetleri şarjmis zaten şarj sorunu lollipopu güncelleme ile alan her cihazda var.Bende diyorum ki boşa vakit kaybetmeden sorunlu sürümü geçip direk 5.1 e atlasın. Doğrusu da bu. Sony bile m2 ye falan direk 5.0 i geçerek direk 5.1 verecek. Sıkıntılı sürüm 5
Yazdığın mesajı translate mi yaptın? Çoğu kısımda kelimeler eksik hiçbir şey anlamadım. Düzeltirsen okuyabiliriz inşallah.Benim yorumlarım okunmadan nasıl hüküm verebiliyorsun
Ben zaten Samsung un stock ROM da kalmadığını ve zamanla (kullanım süresi değil açık kalma süresi) RAM şişmesi nedeni ile ÇOĞU touchwiz kullanan cihazlar kasma takılma yapar ne kadar güçlü işlemci bulunursa bulunsun bunun sebebi RAM
M9 a gelirsek uzun süreli kullanımda aşırı ısınmadan trotle yapan bir telefon yani 2.7 örn ısınmadan dolayı 1.2 falan düşüyor
Ve bu Samsung ünlü gibi yazılımsal da değil
Samsung un touchwiz ini kullanılmıyorsan bi ton custom ROM var istersen ve yeteneğin var kendin tasarla ozaman sıkıntı çıkmaz
Öncesinde de olunmayan veya önemsenmeyen bi yorumunda T-mobile adlı operatörün s6 edge'e 5.1.1 sürümü çıktı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır birebir kendim yazdım sanırım telefonun klavyesi otomatik düzeltince abuk sabuk kelimeler ve kelime ile ek arasında boşluk oluşuyor düzeltiyorumYazdığın mesajı translate mi yaptın? Çoğu kısımda kelimeler eksik hiçbir şey anlamadım. Düzeltirsen okuyabiliriz inşallah.
Hayır google klavyeSwiftKey e benziyor
Tam olarak neyden bahsettiğini bilmiyorum, ram düşürmesinide beceremem yalnız durum buNote 3 lü cihaz ön bellekteki rame baksa zaten doğrusu bu onunda 500 mb civarı boş ram vardır tahminimce ama lg g2 de hiç lolipop ta inceleyemedim bişey diyemicem. Yazılımı 5.1 güncelleme ile duzeltecekler ama nexus hariç zaten hiçbir cihaza gelmedi. Samsungda bu kadar hızlı beklemeyin temmuzda gelecekti sanırım.
Önbellek işlemini göstere bas ondan sonra ss at diyorumSende konsol mu oynuyorsun konsoldan sonra mobil kısa dakikalık oyunlar haricinde tırt geliyor
ben ekleri özel isimlerden ayırıyorumSwiftKey de zaten yanlış düzelttigi zaman 1 kereliğine doğrusunu üstteki seçeneklerden seçince senin yazını anlamış oluyor. Sadece böyle 1 hafta kullandıktan sonra hatasız yazılar yazabilirsiniz. Ben hiç düzeltme yapmadan yazıyorum mesajlarımı.
Maşallah Ram kullanımı mükemmel. Ben ne yaptıysam G3'te 1.6Gb'tan fazla boş hale getiremedim.Konuyu okudum belki yardımcı olabilir lg g4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?