ROM Yükleme :
- Backup and Restore kısmından her ihtimale karşın nandroid yedek alın.
- İnstall Zip From Sdcard kısmından hafıza kartındaki ROM'u seçin.
- İşlemin bitmesini bekleyin.
- Telefonu yeniden başlatın.
ROM İndir :
-GALAXY S6 EXPERİENCE V5 ANDROİDFİLEHOST :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- GALAXY S6 EXPERİENCE V5 MEGA :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önemli AYARLAR !!!
Bu yapacağınız ayarlar ile telefon daha çok lollipop görünümüne kavuşacaktır ve hızlanacaktır. Tavsiye edilir!
S6 KAMERA VİDEO FOTOĞRAF ÇEKMEME HATASI : Yukarıdaki hatayı düzelttikten sonra ön kamera hatalı fotoğraf çekecektir. Çözüm için ön kameraya geçin ve ayarlar kısmından resim boyutunu 1.6M 1440x1080 seçin. Kamera arka ve ön kamerayla video çekmemektedir. Eğer sorunsuz kamera istiyorsanız aşağıdaki stock kamerayı flashlayabilirsiniz.
Kamera çalışmıyormu ? tam olarak aldığın durduruldu hataları neler.? Bu arada yunusemre indiriyorum romu bakalım izlenimlerimi yazarım teşşekürler kardeşim.
Biraz fazla şarj tüketiyo. Herşey çok güzel. Bide kamera çözüldümu tamamdır. Radyoyu çalıştıramadım bu arada. Yeni sorun, duvar kağıdı seçince galeriden yanlar siyah oluyo duvar kağıdının.
Biraz fazla şarj tüketiyo. Herşey çok güzel. Bide kamera çözüldümu tamamdır. Radyoyu çalıştıramadım bu arada. Yeni sorun, duvar kağıdı seçince galeriden yanlar siyah oluyo duvar kağıdının.
Radyo 4.4.4 romlarda calismiyor. Ayrica bende duvarkagidinda hicbir sorun yok.Ve batarya diger romlarla ayni tuketiyor. Batarya kalibre etmrnizde fayda var.