Galaxy S6 Antutu Puanım

Sponsorlu Bağlantılar

karansa

karansa

Üye
Arayüz ve kullanılabilirlik açısından bütün akıllı telefonlarımı Samsung tercih ettim. Senin gibi Android yokken bende Nokia'dan caymıyordum. :) Hayırlı olsun aman rootlama. :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Arayüz ve kullanılabilirlik açısından bütün akıllı telefonlarımı Samsung tercih ettim. Senin gibi Android yokken bende Nokia'dan caymıyordum. :) Hayırlı olsun aman rootlama. :)

Aynen arayuzü hoşuma gidiyor benimde :)
Root gereksiz şimdilik + birşey katmayacagindan düşünmüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: karansa
byAndroid

byAndroid

Üye
S5 le z2 arasında küçük bir işlemci farkı var. Belki de o etken yüksek almasında. Ram olayını katma 3-2 pek farketmiyor antutuda

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bi aralar ben de en üstlerdeydim ozamanlar sanırım antutu 3 ya da 2 sürümüydü 13 bin puan alıyordu daha sonra güncellendi ve yeni testler eklendi puan 18 bin oldu şuan 5 sürümü ve 26 puan alıyor (note 2)

Ama ben telefon yerine PC yi yeniledim bu yüzden note 4 alamadım şuan işlemciyi 4.5 ghz ye overclocklayıp cinebench 15 skorları ile uğraşıyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note serisine devam ediceksen Note 4 almamakla iyi etmissin benim Note 3 bile Note 4'ten daha uzun şarj süresi alıyor.

0MG90

0MG90

Üye
Antutu ya bu kadar takılmayın popüler olmuş saçma sapan bi test sonuçta

Hayırlı olsun S6 ama bekleseydiniz düşerdi fiyatı

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Antutu ya bu kadar takılmayın popüler olmuş saçma sapan bi test sonuçta

Hayırlı olsun S6 ama bekleseydiniz düşerdi fiyatı

Sağol ama 2000tl bandının altına düşeceğini sanmıyorum yoksa dediğin gibi 2-3 daha bekleyebilirdim :)

• Beğen
Tepkiler: Dark-Evil
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hayirli olsun.
Hile mile konusmaya gerek yok donanim bazli islemci ve grafik islemci karsilastirmalarinda S810 totalde öndeydi.Exynos sadece grafik anlaminda biraz daha iyiydi.
E simdi bakiyosun M9 ve G Flex 2 gibi cihazlar full hd olmasina ragmen 50.000 kusur aliyo S6 65.000 uzerinde arada 15.000 den fazla puan farki var nedir bunun aciklamasi.

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca ve Bahadir_fb
Murat Alper

Murat Alper

Üye
hayırlı uğurlu olsun şarjı nasıl gidiyor yakın zamanda yaza doğru bende almayı düşünüyorumda

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı uğurlu olsun şarjı nasıl gidiyor yakın zamanda yaza doğru bende almayı düşünüyorumda

Eyvallah şarj ekran süresi ortalama 5-6 saat oluyor. Hızlı şarj özelliği güzel 20 dakikada 0'dan %50 ye geliyor :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kulübe uğrarsın Bahadır usta :oke:

tuncayaltinisik

tuncayaltinisik

Üye
sm-g920Fq modeli s6 telefonum senin puanı solladı.

Son düzenleme:
tuncayaltinisik

tuncayaltinisik

Üye
:D
soğuk ortamda daha iyi çıkıyor sıcakta 66 bin küsür çıkıyor

Akhtoher

Akhtoher

Üye
sm-g920Fq modeli s6 telefonum senin puanı solladı.

birşey mi dedin kardeş? [emoji2] bu arada bahadır kardeşim bu reklam işini root suz nasıl çözdün bir yardımcı olabilirmisin acaba Note 5 aldım sırf reklamlar yüzünden root yapmayı düşünüyorum.

Üst Alt