Arayüz ve kullanılabilirlik açısından bütün akıllı telefonlarımı Samsung tercih ettim. Senin gibi Android yokken bende Nokia'dan caymıyordum.Hayırlı olsun aman rootlama.
![]()

hic yalan gibide durmuyo s5 z2 den iyi degil ama antutuda nedense oyle cikiyo iyi yazilim diycemde malum samsung.Kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin lutfen
hic yalan gibide durmuyo s5 z2 den iyi degil ama antutuda nedense oyle cikiyo iyi yazilim diycemde malum samsung.Kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin lutfen
Antutu ya bu kadar takılmayın popüler olmuş saçma sapan bi test sonuçta
Hayırlı olsun S6 ama bekleseydiniz düşerdi fiyatı

hayırlı uğurlu olsun şarjı nasıl gidiyor yakın zamanda yaza doğru bende almayı düşünüyorumda

Kulübe uğrarsın Bahadır usta![]()

Baya fark atmışsın. Tebrikler.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsm-g920Fq modeli s6 telefonum senin puanı solladı.
birşey mi dedin kardeş? [emoji2] bu arada bahadır kardeşim bu reklam işini root suz nasıl çözdün bir yardımcı olabilirmisin acaba Note 5 aldım sırf reklamlar yüzünden root yapmayı düşünüyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsm-g920Fq modeli s6 telefonum senin puanı solladı.
birşey mi dedin kardeş? [emoji2] bu arada bahadır kardeşim bu reklam işini root suz nasıl çözdün bir yardımcı olabilirmisin acaba Note 5 aldım sırf reklamlar yüzünden root yapmayı düşünüyorum.
Kardeşim dosyayı indirdim adguard premium fakat dosya çözümleme de hata var diyor kuramıyorum elinde sağlam apk varmı acaba?