Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Apk sağlam farklı bir tarayıcı ile indirirsen sorun çözülür
Akhtoher
Üye
O zaman eve gidince chrome indirip denerim malum boyutu büyük. Yardımın için teşekkür ederim kardeşim bu arada yeni telefonun hayırlı olsun favori uygulamalarını yazdığın bir yer varsa bakmak isterim
O zaman eve gidince chrome indirip denerim malum boyutu büyük. Yardımın için teşekkür ederim kardeşim bu arada yeni telefonun hayırlı olsun favori uygulamalarını yazdığın bir yer varsa bakmak isterim
Mercury browser kullan boyutu küçük reklam engelliyor ve chromedan iyi
Eyvallah senin cihazda hayırlı olsun en beğendiğim note modeli oldu 5
Öyle biryer yok ama yazayım.
Olmazsa olmazları mi yazayım
Here maps
Ogyoutube
Blacmarkt
Hotspot shild
Package disabler
Fingerprint applock
Galaxy universal remote
Flexsy keyboard
Mercury browser
Gallery vault
K-@ mail pro
Tunein radyo
Power toggles
Quickpick
Hover browser
Mercury browser kullan boyutu küçük reklam engelliyor ve chromedan iyi
Eyvallah senin cihazda hayırlı olsun en beğendiğim note modeli oldu 5
Öyle biryer yok ama yazayım.
Olmazsa olmazları mi yazayım
Here maps
Ogyoutube
Blacmarkt
Hotspot shild
Package disabler
Fingerprint applock
Galaxy universal remote
Flexsy keyboard
Mercury browser
Gallery vault
K-@ mail pro
Tunein radyo
Power toggles
Quickpick
Hover browser
Note 5 modelini bende çok beğendim öyle ki 64 GB iphone 6 plus satıp geçtim bu cihaza. Tarayıcıyı hemen indiricem ogyoutube yıllardır benimde ilk sıramdadır yeni hali de harika olmuş diğer yazdıklarını da teker teker inceleyeceğim. Çok zahmet verdim sana kardeşim ellerine sağlık teşekkür ederim
Note 5 modelini bende çok beğendim öyle ki 64 GB iphone 6 plus satıp geçtim bu cihaza. Tarayıcıyı hemen indiricem ogyoutube yıllardır benimde ilk sıramdadır yeni hali de harika olmuş diğer yazdıklarını da teker teker inceleyeceğim. Çok zahmet verdim sana kardeşim ellerine sağlık teşekkür ederim
birşey mi dedin kardeş? [emoji2] bu arada bahadır kardeşim bu reklam işini root suz nasıl çözdün bir yardımcı olabilirmisin acaba Note 5 aldım sırf reklamlar yüzünden root yapmayı düşünüyorum.