Telefon Tavsiyesi Galaxy S5 mi Note3 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Eğer 1 GB Ram ile bir tablet Youtube'da video izlerken uygulamayı kapatıyorsa Ram kesinlikle önemli.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eğer 1 GB Ram ile bir tablet Youtube'da video izlerken uygulamayı kapatıyorsa Ram kesinlikle önemli.
Valla benim tab 3 arkada mc4 asphalt 8 internet kamera açık ben youtube da 1 saat film izliyom 1gb ram var hemde Touchwiz :D

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
xmustx

xmustx

Üye
Herşey ram ! S3 bu yüzden 4.4 alamadı.ve ben bugün bunu note 3 ile bitirdim.3gb ram herşey !

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve The Shadow
xmustx

xmustx

Üye
Uyandırma @~N.A.W.Y~

PriZm

PriZm

Üye
:ah :ehe

• Beğen
Tepkiler: xmustx

MaxipmaN

Üye
tasarım mı arayüz mü diye sor kendine tasarım önemli değilse s5,yok arayüz eski olabilir tasarım iyi olsun dersen note3

PriZm

PriZm

Üye
Azicik uygulama var yeni cihaz zaten 100 mb ram kaliyor baska neden kapatabilir ? Kaldi ki 3 5 web sayfasi acinca da kapatiyor tarayiciyi.
kalan ram 100 mb değil orası yanıldığın nokta.Uygulama açtıkça yada ön plandaki uygulama ram yedikçe önbellekteki uygulamalar kapatılır.max tahminim %80 e kadar sistem uygulama için ram ayırabilir.Tarayıcıdan yada herhangi bir uygulamadan atmasının nedeni başka bir sebeptir.Flash player gibi.

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
Türe

Türe

Üye
kalan ram 100 mb değil orası yanıldığın nokta.Uygulama açtıkça yada ön plandaki uygulama ram yedikçe önbellekteki uygulamalar kapatılır.max tahminim %80 e kadar sistem uygulama için ram ayırabilir.Tarayıcıdan yada herhangi bir uygulamadan atmasının nedeni başka bir sebeptir.Flash player gibi.

Onu biliyorum. Yine de ram 2 gb olsaydi iyiydi :zzz:

sacid589

sacid589

Üye
Herşey ram ! S3 bu yüzden 4.4 alamadı.ve ben bugün bunu note 3 ile bitirdim.3gb ram herşey !
4.4 s3 ü cok etkilemez verilmeme sebebi s3 almasinlar artik diye
Üst modellere yöneltme amacı..

• Beğen
Tepkiler: Dede ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sacid589
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye