The Shadow
Üye
Taçviz Değil Touchwiz![]()

Valla benim tab 3 arkada mc4 asphalt 8 internet kamera açık ben youtube da 1 saat film izliyom 1gb ram var hemde TouchwizEğer 1 GB Ram ile bir tablet Youtube'da video izlerken uygulamayı kapatıyorsa Ram kesinlikle önemli.

onun ram ile alakası yok.Eğer 1 GB Ram ile bir tablet Youtube'da video izlerken uygulamayı kapatıyorsa Ram kesinlikle önemli.
O LMK ayarlariyla ilgili degil mi ?Eğer 1 GB Ram ile bir tablet Youtube'da video izlerken uygulamayı kapatıyorsa Ram kesinlikle önemli.

Önplandaki bir uygulamanın hangi lmk ayarlarında olursa olsun kendi kendine kapanması androidin çalışma mantığına aykırı.O LMK ayarlariyla ilgili degil mi ?![]()
hayır bu TAMAMEN satış politikası ile alakalı.Herşey ram ! S3 bu yüzden 4.4 alamadı.ve ben bugün bunu note 3 ile bitirdim.3gb ram herşey !
Azicik uygulama var yeni cihaz zaten 100 mb ram kaliyor baska neden kapatabilir ? Kaldi ki 3 5 web sayfasi acinca da kapatiyor tarayiciyi.onun ram ile alakası yok.
kalan ram 100 mb değil orası yanıldığın nokta.Uygulama açtıkça yada ön plandaki uygulama ram yedikçe önbellekteki uygulamalar kapatılır.max tahminim %80 e kadar sistem uygulama için ram ayırabilir.Tarayıcıdan yada herhangi bir uygulamadan atmasının nedeni başka bir sebeptir.Flash player gibi.Azicik uygulama var yeni cihaz zaten 100 mb ram kaliyor baska neden kapatabilir ? Kaldi ki 3 5 web sayfasi acinca da kapatiyor tarayiciyi.
kalan ram 100 mb değil orası yanıldığın nokta.Uygulama açtıkça yada ön plandaki uygulama ram yedikçe önbellekteki uygulamalar kapatılır.max tahminim %80 e kadar sistem uygulama için ram ayırabilir.Tarayıcıdan yada herhangi bir uygulamadan atmasının nedeni başka bir sebeptir.Flash player gibi.

4.4 s3 ü cok etkilemez verilmeme sebebi s3 almasinlar artik diyeHerşey ram ! S3 bu yüzden 4.4 alamadı.ve ben bugün bunu note 3 ile bitirdim.3gb ram herşey !
Anlamazlar anlamak istemezler (sözüm alıntılanan arkadasa değil)4.4 s3 ü cok etkilemez verilmeme sebebi s3 almasinlar artik diye
Üst modellere yöneltme amacı..
samsung insanları elinde oynatıyoAnlamazlar anlamak istemezler (sözüm alıntılanan arkadasa değil)
Sadece samsung degil genel bir kural bunu her marka yapar yapmak zorundanote 3 hemde daha ucuz
samsung insanları elinde oynatıyo