Telefon Tavsiyesi Galaxy S5 mi Note3 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

muzafferoz19

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S5 mi Note3 mü?
Arkadaşlar 1 yada 2 hafta sonra yeni telefon alacağım. Bu 2 cihaz arasında acayip kararsızım. Çok fazla hd oyun oynamıyorum sadece asphalt 8 falan arada oynuyorum. Benim alacağım telefon internette facede falan dolaşırken hiç kasmamalı. Ekran çözünürlüğü iyi olmalı. Galaxy S5in tasarımı ve arayüzü çok hoşuma gidiyor. Note3e tasarım konusunda iyi bakmıyorum. Galaxy S5de 3 gb ram olsa direk hiç düşünmeden onu alırım fakat 2gb ram beni korkutuyor. Sizce hangi telefonu almalıyım? Yada içinizde S5 kullanıcıları varsa yorumlarınızı alabilirmiyim?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeşim s5 aldım çok çok memlunum harika bi telefon dün aldım herşeyi mükemmel işyerinde bi abiminde note 3 var s5 çok çok üstün benim yonumden karşılaştırdım adam da söylüyor seninki daha güzel diyor daha ne olsun 2 gb ram var diye kafana takma rahat rahat kullanırsın sıkıntı yapma bence

• Beğen
Tepkiler: muzafferoz19

muzafferoz19

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim s5 aldım çok çok memlunum harika bi telefon dün aldım herşeyi mükemmel işyerinde bi abiminde note 3 var s5 çok çok üstün benim yonumden karşılaştırdım adam da söylüyor seninki daha güzel diyor daha ne olsun 2 gb ram var diye kafana takma rahat rahat kullanırsın sıkıntı yapma bence

kardeşim yorumun için teşekkürler. Oyun performansı nasıl peki? Çok oyun oynamam ama yinede kasmasın :D

Türe

Türe

Üye
Note 3.

PriZm

PriZm

Üye
Note 3

sacid589

sacid589

Üye
Kardeşim şöyle bir kıyas note2 mi s4 mü yani her türlü s4

fk555897

fk555897

Üye
Sorunsuz olsun istiyorsan Note 3 al. Hem daha hızlı, hem sorunsuz hem de S-Pen var.

• Beğen
Tepkiler: xmustx

muzafferoz19

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar işlemci konusunda s5 daha güçlü fakat ram 2gb. Ama android ne kadar ram varsa o kadar sömürür gibi yorumlar okudum. S5in ram performansı hakkında yorum yapabilecek var mı? Sistem kararlı çalışıyorsa ve optimize edilmişse 2 gb ramde yeterli olur aslında

turgutilbars

turgutilbars

Üye
:D:D:D
Arkadaşlar 1 yada 2 hafta sonra yeni telefon alacağım. Bu 2 cihaz arasında acayip kararsızım. Çok fazla hd oyun oynamıyorum sadece asphalt 8 falan arada oynuyorum. Benim alacağım telefon internette facede falan dolaşırken hiç kasmamalı. Ekran çözünürlüğü iyi olmalı. Galaxy S5in tasarımı ve arayüzü çok hoşuma gidiyor. Note3e tasarım konusunda iyi bakmıyorum. Galaxy S5de 3 gb ram olsa direk hiç düşünmeden onu alırım fakat 2gb ram beni korkutuyor. Sizce hangi telefonu almalıyım? Yada içinizde S5 kullanıcıları varsa yorumlarınızı alabilirmiyim?
Rehbere 5 saniyede girse sıkıntı olur mu :D

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar işlemci konusunda s5 daha güçlü fakat ram 2gb. Ama android ne kadar ram varsa o kadar sömürür gibi yorumlar okudum. S5in ram performansı hakkında yorum yapabilecek var mı? Sistem kararlı çalışıyorsa ve optimize edilmişse 2 gb ramde yeterli olur aslında
Note 3'ü denediğimde çok stabil çalıştığını gördüm. Bu stabilliğin yarısını S5'de göremedim.

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
En iyisi ikisini de dene ona göre karar ver. Note 3 daha stabil onu kesin olarak söyleyebilirim.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
O zaman s3 al o daha iyidir. O 7-8 saniye ye kadar vurduruyor :D şaka bir yana ben samsung önermiyorum bana soranlara. SONY VEYA HTC ÖNERİMDİR. yazılımı çok dandik Samsung'un s3 s4 s5 ya kullanmışımdır ya da arkadaşlarım kullanmıştır. Bence s5 alana kadar farklı telefonlar bakın.

• Beğen

muzafferoz19

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası ben Galaxy S5in arayüzünü ve yazılmını çok beğendim. Beni s5e çeken en büyük etken yazılımı ve tasarımı. Kamerasıda muhteşem. En nefret ettiğimde HTC :D Zevkler tartışılmıyor :D ben note 3 alıcam galiba. Zaten ben 1 telefon alınca en az 3 4 yıl kullanıyorum. O yüzden performans daha önemli

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Açıkçası ben Galaxy S5in arayüzünü ve yazılmını çok beğendim. Beni s5e çeken en büyük etken yazılımı ve tasarımı. Kamerasıda muhteşem. En nefret ettiğimde HTC :D Zevkler tartışılmıyor :D ben note 3 alıcam galiba. Zaten ben 1 telefon alınca en az 3 4 yıl kullanıyorum. O yüzden performans daha önemli
Ben iphone den geçtim. İphone forumda Android alacaksan, hız ve stabilite istiyorsan htc al dediler ve Allah için ios u çoğu yerde aratmıyor. Umarım mutlu olacağınız bir seçim yaptırır maxicep üyeleri size.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
S5 gereksiz pahalı

• Beğen
Tepkiler: xmustx ve Dede
The Shadow

The Shadow

Üye
G3.