Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkurler yardim içinAp ye tıklayıp romu seç sonra starta bas kolay gelsin.
Temiz kurulum yapmanız performans açısından daha iyi olacaktırsamsung kies ile tüm dosyaları uygulamaları yedekledim ama yinede silinir mi ki
wipeyi nasıl yapıcaz arkadaşlar bi yardım edin ya samsung kies ile yedekledim hepsini ama sıkıntı olurmu
Kiesle yedeklediyseniz gitmesi ihtimalinde geri yükleme şansınız var,ama uygulamalar yedeklenmiyor diye biliyordum kiesle sadece numaralarınız mesajlarınız ve multimedya dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz.numaralar videolar şarkılar falan silinirmi hepsi nasıl alıcaz geri ye ki zaten samsung kies ile yedekledim hepsini sıkıntı olurmu
Kitkatı kurmaya mı çalışıyorsunuz ?şarjı az şimdi taktım biraz dolsun deneyeceğim uygulama olarak bisey yok zaten
olmuyor usta yapamıyorum böyle hata veriyor yardım et bana
Anladığım kadarıyla telefonu görmemiş odin sorunun pitle alakası yok zaten hocam download moduna aldığınızdan eminmisiniz telefonu ?wipe yaptım telefon sıfırlandı lollipop 5.0 sürümünde kasıyor donuyor takılıyor hiç memnun değilim kitleniyor aniden kendi kendine 4.4.2 kitkat atıcam bu yüzden bu arada pit nedir
ses kısma tuşu menü ve açma kapama tuşlarına bastım downloading diye bi yazı çıktı alttada do not trun off target yazıyor
Bişeyler dolmaya başladıysa olucako menü geldi fakat ben tekrar bastım sonra downloading ve do not trun off target yazıyor şimdi gördü odin bi hareketlilik oldu bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?