Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Rus iyi ama ben 4.2.2 Roma döndüm suan sarj iyi hızıda iyi ilerde yavaşlama olmaz gibime geliyor pureperformance ile kitkatı adam ettiysem bu da adam olur musait olduğumda çok işe yarıyan rom u hızlı yapmayı öğreticem cidden ise yarıyor :D:D
Onuda benden öğrendin

by-hedir

by-hedir

Üye
Sonra tekrar kitkatı yüklenebilir yani tekrar istersek degilmi

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
oguzxw

oguzxw

Üye
Sonra tekrar kitkatı yüklenebilir yani tekrar istersek degilmi
Aynen sana bağlı istersen kitkata donersin yada kalırsın bunda ben telefonuna bişey olursa sorumluluk kabul etmiyorum ki o ubna1 liyi odinle dogru düzgün yüklersen sorun olmaz takildigin bişey olursa çekinme sor

by-hedir

by-hedir

Üye
Ok deneyecek boş zamanda ancak kitkatı hızlandırma söylesem daha iyi olacak bize

oguzxw

oguzxw

Üye
Ok deneyecek boş zamanda ancak kitkatı hızlandırma söylesem daha iyi olacak bize
pureperformance xda yaz googleye xda daki konusuna gir stock bak bu çok önemli stock versiyonunu indir cwm den kur sonra farkı gör :)
1-2 şey daha var onları yarın anlatıcam :)

by-hedir

by-hedir

Üye
pureperformance xda yaz googleye xda daki konusuna gir stock bak bu çok önemli stock versiyonunu indir cwm den kur sonra farkı gör :)

Bir sorun olmaz demi...Bu gün teli tekrar düzeltme şansım ol maz hastanede yatıyorum çünkü

oguzxw

oguzxw

Üye
Bir sorun olmaz demi...Bu gün teli tekrar düzeltme şansım ol maz hastanede yatıyorum çünkü
Geçmiş olsun öncelikle odinle romu atarken bağlantı kesilirse telefonun kalıcı hasar görebilir ki bağlantı kesilirse bunun olma ihtimali %95 hard brick diye adlandırdığımız olay olur telefon ancak jtag ile kurtulabilir bu romu atarken usb bağlantınızın kesilmiycegi sağlam bir kablo ve saglam bi pc lazım romu atarken birden kapanır sa pc pek iyi olmaz başka sorunuz varsa ben burdayım iyi günler:)
Ve tekrardan geçmiş olsun :)

by-hedir

by-hedir

Üye
Bu dosyanın boyutu çok küçük ben bunu Odinle mi yukleyecek anlayadim kusura bakmayin.cm den recovery modda yukleyecek iyi mi anlayamadım ben

oguzxw

oguzxw

Üye
Bu dosyanın boyutu çok küçük ben bunu Odinle mi yukleyecek anlayadim kusura bakmayin.cm den recovery modda yukleyecek iyi mi anlayamadım ben
ilk linkte mega linki var onu yuklicem tarr.rar diye onu rardan cikarican odinle yükliyicen

by-hedir

by-hedir

Üye

Dosya çok küçük indirdim cwm den mi kuracak yoksa Odinle mi anlayamadım ben.benim telde kitkatı rus kutulu rootkit cwm recovery yüklü.

oguzxw

oguzxw

Üye
Yok ozaman indirdigim dosya yalnis bana link veremezmisiniz acaba.
Bunu indir
rardan cikar odinle kur ama stock romdaysan kur cm romdaysan kurma

baskahmet

baskahmet

Üye
Olum xda da bende takılıyorum sen demesende görürdüm yani :D

Rootlu custom kernel değişik bi donus yolu var internete s4 mini 4.2.2 custom dönüş yaz donanimhaber deki konuya bak usteki ubna1 i kullanıyorum ben
Ya tm ben sölemedim sen buldun ok

by-hedir

by-hedir

Üye
Bunu indir
rardan cikar odinle kur ama stock romdaysan kur cm romdaysan kurma

Oğuz kardes ben Rusya'nın orjinal kitkatindayim tel root vede recovery menü yüklemesine haliyle stock Roma'yı ve bu dosyayı odinle yukleyecegim işallah sorun olmaz

• Beğen
oguzxw

oguzxw

Üye
Oğuz kardes ben Rusya'nın orjinal kitkatindayim tel root vede recovery menü yüklemesine haliyle stock Roma'yı ve bu dosyayı odinle yukleyecegim işallah sorun olmaz
rusyanın kitkattaysan direk bu linktekini odinle yükle ve bunu yüklediginde recoveryin eski haline dönücek
Android'i Hızlandırma Daha Stabil Ve Seri Hale Getirme​

Bu İşlemleri Ben Denedim Ve Olumlu Bir Sonuç Aldım İlla Sizdede Olucak Diye Bişey Yok Telefona Göre Farklılık Gösterebilir... Benim Kullandıgım Telefon S4 Mini 4.2.2 Sürümünde Ve 4.4.2 De Denedim Cidden Bende Baya Bi Hız Farkı Göterdi

İlk Önce Telefonunuzda CWM Olmalı Çünkü İlk Yükliycegimiz Dosya CWM Den Olucak

Stock Tabanlı Bir Rom Kullanıyorsanız: Bunu İndirin

CyanogenMod Tabanlı Bir Rom Kullanıyorsanız: Bunu İndirin

Bu İndirdiginiz Dosyayı CWM'den Atmadan Önce Telefonunuzda Geliştirici Seçeneklerini Açın :) Sonra CWM'den Dosyayı Atın Attıktan Sonra Telefon Açıldıgında Uygulamalar Optimize Ediliyor Diyicek O Normal Herkeste Oluyor O :) Sonra Telefon Açıldıgında Animasyonların Hızlandıgını Farkediceksiniz Tek Animasyonları Hızlandırmıyor Öyle Düşünmeyin Animasyon Hızı Rahatsız Ediyorsa Sizi Geliştirici Seçeneklerini Kapatın Animasyonlar Düzelir :)

PurePerformanceyi Begenmediyseniz Kaldırmak İçin: Bunu CWM Den Atın

Ben PurePerformanceyi 4.2.2 Stock Romuma Kurdum Aldıgım Sonuç Çok İyiydi :)

Gördügünüz Gibi Bende İşe Yaradı Şimdi 2 Adıma Geçelim

2.Yapıcagımız Şey Google Play'den Link2SD Yi İndirmek Bu Program Çok İşe Yarıyor Hemde Devre Dışı Bırakılmayan Uygulamaları Devre Dışı Bırakıyor

Uygulama Bu Ben 1-2 TL Verip Plus Sürümünü Aldım Bu Arada Yapımcı Türk Plus Sürümünü Tavsiye Ederim İşlevi Çok Büyük Bu Programın :)

Link2SD'yi Kurdugunuzda Programı Açın Root İzinlerini Verin :)

Sonra Widgetlere Girin

Sag Altaki Link2SD Clear Cacheyi Ana Ekrana Atın :)

Önbellegi Temizle Seçenegi Olucak Asıl Olay Burda Bunu Her Gün Yada Her Gördügünüzde 50 MB Ve Üstündeyse Widgete Tıklayın Önbellegi Temizlesin Cidden Çok İşe Yarıyor

3.Adım Clean Master

Bu Uygulamayı İndirin Açın Açtıgınızda Root İzinini Verin

Sag Altaki Me Ye Basın Ayarlar'a Girin

Alta İnin Ve Bendeki Gibi 2 Seçenegi Açın Ve Her Telefonun Kilidini Açtıgınızda Gereksiz Uygulamaları Kapattıgını Görüceksiniz

Ve Otomatik Başlatma Diye Bi Ayar Var CM'de Root İstiyor O Ayardan Gereksiz Boşa Ram Harcıyan Şeyleride Kapatırsanız

Telefonunuz 4x4'lük Olur Bu Arada Telefonunuzda Oluşabilcek Her Hangi Bir Sorundan Ben Sorumlu Degilim...

(Şimdi Bunu Android Bölümüne Konu Olarakta Açıcam :) )

baskahmet

baskahmet

Üye
rusyanın kitkattaysan direk bu linktekini odinle yükle ve bunu yüklediginde recoveryin eski haline dönücek

Bu İşlemleri Ben Denedim Ve Olumlu Bir Sonuç Aldım İlla Sizdede Olucak Diye Bişey Yok Telefona Göre Farklılık Gösterebilir... Benim Kullandıgım Telefon S4 Mini 4.2.2 Sürümünde Ve 4.4.2 De Denedim Cidden Bende Baya Bi Hız Farkı Göterdi

Bu İndirdiginiz Dosyayı CWM'den Atmadan Önce Telefonunuzda Geliştirici Seçeneklerini Açın :) Sonra CWM'den Dosyayı Atın Attıktan Sonra Telefon Açıldıgında Uygulamalar Optimize Ediliyor Diyicek O Normal Herkeste Oluyor O :) Sonra Telefon Açıldıgında Animasyonların Hızlandıgını Farkediceksiniz Tek Animasyonları Hızlandırmıyor Öyle Düşünmeyin Animasyon Hızı Rahatsız Ediyorsa Sizi Geliştirici Seçeneklerini Kapatın Animasyonlar Düzelir :)

2.Yapıcagımız Şey Google Play'den Link2SD Yi İndirmek Bu Program Çok İşe Yarıyor Hemde Devre Dışı Bırakılmayan Uygulamaları Devre Dışı Bırakıyor

Uygulama Bu Ben 1-2 TL Verip Plus Sürümünü Aldım Bu Arada Yapımcı Türk Plus Sürümünü Tavsiye Ederim İşlevi Çok Büyük Bu Programın :)

Sonra Widgetlere Girin

Önbellegi Temizle Seçenegi Olucak Asıl Olay Burda Bunu Her Gün Yada Her Gördügünüzde 50 MB Ve Üstündeyse Widgete Tıklayın Önbellegi Temizlesin Cidden Çok İşe Yarıyor

3.Adım Clean Master

Alta İnin Ve Bendeki Gibi 2 Seçenegi Açın Ve Her Telefonun Kilidini Açtıgınızda Gereksiz Uygulamaları Kapattıgını Görüceksiniz

Ve Otomatik Başlatma Diye Bi Ayar Var CM'de Root İstiyor O Ayardan Gereksiz Boşa Ram Harcıyan Şeyleride Kapatırsanız

Telefonunuz 4x4'lük Olur Bu Arada Telefonunuzda Oluşabilcek Her Hangi Bir Sorundan Ben Sorumlu Degilim...

Eline emeğine, sğlık oğuz

• Beğen
by-hedir

by-hedir

Üye

Sonra Widgetlere Girin

3.Adım Clean Master

Oğuz kardes recovery eski haline dönecek demişsin tekrar recovery gerimi yukleyecegim o zaman

Üst Alt